Advocaat John Deaton ontkent dat hij voorkennis heeft over de plannen van Ripple.heeft beweringen ontkend dat hij voorkennis had over de plannen van het Amerikaanse blockchain-betalingsbedrijf Ripple Labs Inc.

Bekende advocaat bij Ripple

Deaton is een van de meest uitgesproken pleitbezorgers binnen het XRP-ecosysteem en wordt beschouwd als een autoriteit met diepgaand inzicht in vooral de juridische ontwikkelingen binnen de industrie.

Eerder vertelde Deaton dat Ripple Labs van plan was om extra personeel aan te nemen in Dubai, Singapore en Londen om de aanwezigheid in Azië en Europa te versterken. Sommigen interpreteerden dit als voorkennis van Deaton over de plannen van Ripple, wat tot verwarring leidde.

Beschuldiging van insider kennis

Michael Branch, iemand uit de XRP-community, beschuldigde Deaton van voorkennis en stelde dat hij de bron was van de informatie over de uitbreiding van Ripple. Deaton reageerde hierop door te verduidelijken dat hij nooit dergelijke uitspraken had gedaan en dat de informatie over de uitbreiding van Ripple afkomstig was van een officiële aankondiging tijdens de Mainnet-conferentie.

Tijdens deze conferentie maakte Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse, de plannen voor uitbreiding openbaar. Eerder had Ripple Labs aangekondigd dat bijna 80% van hun nieuwe aanwervingen buiten de VS zou plaatsvinden, wat in lijn is met Deatons verklaring.

Kantoren buiten Verenigde Staten

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, zei in een gesprek met Bloomberg dat regeringen in Hong Kong, Singapore, Groot-Brittannië en Dubai samenwerken met de blockchain-industrie, duidelijke regelgeving bieden en groei ondersteunen. Dit benadrukt de strategische stappen van Ripple om internationale uitbreiding te realiseren in samenwerking met regeringen die gunstige regelgeving bieden.

Twee jaar geleden, toen de rechtszaak tussen Ripple en de SEC zich in een vroeger stadium bevond, zei Garlinghouse iets soortgelijks. Als Ripple de rechtszaak zou verliezen, dan zou hij zijn bedrijf verhuizen naar het buitenland.

In de praktijk zal er niet veel veranderen want sinds de SEC in december 2020 de rechtszaak startte, opereerde het bedrijf Ripple al grotendeels buiten de VS. Zo heeft Ripple een kantoor geopend in Toronto, Canada, met meer dan 150 programmeurs en werknemers.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Handel met voorkennis bij Ripple? Nee, zegt advocaat John Deaton appeared first on BLOX | Nieuws.