Een mooi kerstcadeau voor iedereen die Perpetual Protocol in zijn BLOX-kluis heeft. De waarde van deze coin is sinds het kerstdiner met maar liefst 51% gestegen!

Crypto tijdens kerstdiner

Gisteravond tijdens het diner, tussen glazen wijn drie en vier, kwam crypto ter sprake. Het bleek een heel ander gesprek te worden dan tijdens kerst 2022. Toen was het vooral grappig om te zeggen dat crypto dood was en dat je beter alles kon verkopen, nu het nog waarde heeft.

Dit jaar ging het gesprek anders. Diezelfde familieleden spraken bewonderend over de comeback van Bitcoin, hadden het idee dat ze dit jaar eigenlijk alweer te laat waren om te investeren en vroegen naar de beste altcoin om te kopen.

Vragen over Perpetual Protocol na stijging van 51%

De beste tip? Installeer BLOX en houd de koersen lekker zelf in de gaten. En dat deden ze. Vanochtend kwamen er allemaal vragen binnen over Perpetual Protocol.

Niet gek, de koers is 51% gestegen.

Perpetual Protocol is een crypto met een lage marketcap. Als we alle coins zouden rangschikken op marketcap (aantal coins x koers), dan staat PERP op de 385e plek. Er is niet veel geld nodig om de koers hard te laten bewegen.

Wat is een PERP?

Maar wat is PERP? Perpetual Protocol is een decentrale derivatenbeurs, en draait op de Ethereum-blockchain. Gebruikers (gokkers) kunnen handelen in allerlei soorten derivatencontracten, denk hierbij aan trades met hefboomwerking, futures, eeuwigdurende futures enzovoort.

Hoe meer er gehandeld wordt op deze beurs, des te meer PERP waard kan worden. PERP heeft namelijk drie belangrijke functies:

1 Betaling van transactiekosten: De PERP-token is de enige betaalmethode voor transactiekosten op het Perpetual Protocol-netwerk.
2 Liquiditeitsverschaffing: Liquiditeitsverschaffers ontvangen PERP-tokens als beloning voor het verstrekken van fondsen aan het Perpetual Protocol-netwerk. Deze PERP-tokens kunnen vervolgens worden gebruikt om transactiekosten te betalen of om andere activa te verhandelen.
3 Governance: De PERP-tokenhouders hebben het recht om te stemmen over belangrijke beslissingen die betrekking hebben op het Perpetual Protocol-netwerk. Dit geeft de community een stem in de richting van het project.

Een investering in PERP is dus eigenlijk een gok op een goed verloop van de beurs Perpetual Protocol.

The post Had ik gisteren maar Perpetual Protocol gekocht… 51% stijging appeared first on BLOX | Nieuws.