Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Trump is niet meer anti-bitcoin en ‘kan ermee leven’

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump zegt met bitcoin ’te kunnen leven’. Dat is een verandering van toon en volgens sommigen een tactiek om meer kiezers aan zich te binden.

Trump heeft zijn toon ten opzichte van bitcoin veranderd. Van anti-bitcoin zijn en het tijdens zijn presidentschap een oplichting noemen, zegt Trump nu dat het iets is waarmee hij kan leven, terwijl hij de groeiende vraag erkent.

Tijdens een recent interview met Fox Network is Trump gevraagd naar zijn visie op de opkomst van de Chinese digitale valuta en of de juiste manier om deze te bestrijden via bitcoin is, een gedecentraliseerd netwerk. Trump antwoordt dat de Amerikaanse dollar nog steeds de topvaluta voor hem is, maar tegelijkertijd erkende hij de groeiende populariteit en adoptie van bitcoin.

‘Halving gaat bitcoin koers naar $273.000 brengen’

De bitcoin koers staat de afgelopen dagen onder druk en heeft moeite om weer boven het niveau van 52.000 dollar te komen. Over twee maanden is het echter alweer tijd voor de halving en volgens de populaire analist Willy Woo kan dat gigantische stijgingen opleveren voor bitcoin.

Willy Woo schrijft over een gigantische instroom van kapitaal richting bitcoin. Volgens Woo gaat het om 607 miljoen dollar aan nieuwe vraag naar bitcoin, terwijl er slechts voor 46 miljoen dollar per dag aan bitcoin geproduceerd worden op dit moment.

Reddit Duikt in Crypto: Bitcoin en Ether Investeringen Voor Beursdebuut

Reddit heeft plannen onthuld om naar de beurs te gaan op de New York Stock Exchange onder het ticker symbool “RDDT”, volgens een indiening bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Interessant is dat Reddit in de indiening onthulde dat het heeft geïnvesteerd in digitale activa, waaronder bitcoin (btc), ether (eth) en polygon (matic), waarmee het zich schaart onder de weinige bedrijven, zoals Michael Saylor’s MicroStrategy en Elon Musk’s Tesla, die direct cryptomunten hebben gekocht.


The post Goedemorgen Bitcoin: Trump, Reddit & de halving appeared first on Bitcoinmagazine.nl.