Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit Is Wat Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Van de Bitcoin Prijs Verwacht

Bitcoin vertoont tekenen van een mogelijke opleving. Na een periode van fluctuerende prestaties, waarbij Bitcoin aanzienlijke winsten boekte tegen het einde van de week, hing Bitcoin dicht bij de $42,000. Waarom is er een groeiend vertrouwen onder analisten in een opwaartse trend?

Michaël van de Poppe verwacht consolidatiefase

Analisten volgen de ontwikkelingen van Bitcoin nauwgezet, met bijzondere aandacht voor de cruciale wekelijkse afsluiting. Michaël van de Poppe, een Nederlandse crypto analist, gelooft dat Bitcoin zich in een consolidatiefase bevindt, schommelend tussen $37,000 en $48,000 in de komende maanden. Hij voorspelt dat deze fase ruimte zal bieden voor altcoins om op de voorgrond te treden. In een consolidatiefase na een stijging vloeien de winsten die mensen pakken op Bitcoin vaak door naar altcoins. Ondanks dat Bitcoin in zo’n periode niet veel stijgt, stijgen de altcoins wel veel.

Van de Poppe is verder erg optimistisch over de toekomst van Bitcoin en verwacht dat de prijs binnen enkele jaren tussen $300,000 en $500,000 zal zijn.

Is Deze Voorspelling Van Bitcoin Naar $15.000 Onzin, of Moeten We Ons Echt Zorgen Maken?

Gareth Soloway, Chief Market Strateeg, heeft zijn bezorgdheid geuit over een mogelijke massale verkoop van Bitcoin, met name in de context van een ernstige recessie. De waarschuwing van Soloway komt ondanks de recente opleving in marktactiviteiten, waaronder de goedkeuring van 11 spot Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’s) en aanzienlijke instroom van investeringen. Deze ontwikkelingen hebben Bitcoin echter niet beschermd tegen marktvolatiliteit; de prijs is met bijna 14% gedaald vanaf zijn recente piek van enkele weken terug.

Vergelijking met bullmarkt in 2017

Soloway, bekend om zijn nauwkeurige voorspelling van het “sell the news”-evenement in oktober na de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s, benadrukt het belang van de historische handelspatronen van Bitcoin. Hij herinnert zich de piek van de bullmarkt in 2017, die hij toeschrijft aan de opwinding rond de uitbraak van futures, en merkt een soortgelijk patroon op in 2021 met de beursgang van Coinbase (IPO). Volgens Soloway leiden dergelijke grote nieuwsgebeurtenissen vaak tot markthoogtepunten, gevolgd door dalingen.

Top Trader Zegt dat Bitcoin in Sterke Uptrend Blijft Ondanks Terugval, Voorspelt Rally als BTC Dit Niveau Doorbreekt

Een handelaar die de crypto-uitbraak van 2023 wist te voorspellen, zegt dat bitcoin (BTC) er nog steeds sterk uitziet, zelfs nadat het vorige week onder de $40.000 is gezakt.

In een nieuwe strategiebijeenkomst vertelt de anonieme analist DonAlt aan zijn 56.700 YouTube-abonnees dat hoewel de goedkeuring van Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) bleek een sell-the-news-evenement te zijn, BTC er toch in slaagt een totale prijscrash te vermijden.

Volgens de handelaar is het ontbreken van immense verkoop van BTC een constructief teken voor de grootste cryptomunt.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Is Deze Voorspelling Van Bitcoin Naar $15.000 Onzin, of Moeten We Ons Echt Zorgen Maken? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.