Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Ordinals-prijs stijgt met 48% na de aankondiging van de notering op Binance

Binance gaat de altcoin Ordinals, of ORDI, noteren, met nieuwe handelsparen die beschikbaar zullen zijn om 10.00 uur UTC op 7 november.

In een vandaag uitgebracht persbericht zegt Binance dat het de volgende handelsparen zal aanbieden: ORDI/BTC, ORDI/USDT en ORDI/TRY. Met opnames voor ORDI die om 6.30 uur UTC op 8 november openen. De beurs is ook van plan om ORDI toe te voegen als een nieuw uitleenbaar actief met het nieuwe marginaal handelspaar ORDI/USDT op Isolated Margin.

Open interest op bitcoin derivatenmarkt neemt toe

Bitcoin heeft moeite om boven de psychologische grens van $35.000 te stijgen. Intussen gebeurt er veel op de derivatenmarkt.

Er is een grote stijging te zien van de open interest (OI) op deze markt van futures- en optiehandel. De OI staat voor de waarde van de openstaande en/of lopende contracten, en dit aantal loopt dus op. Financieel commentator Tedtalksmacro denkt dat bitcoin hierdoor gaat stijgen.

ICO Whale die 250.000 Ethereum kocht voor $0,30, is zijn wachtwoord vergeten

Het blijkt dat de eigenaar van de wallet, die 250.000 ether bevat en in de afgelopen negen jaar geen transacties had, Rain Lohmus is, de oprichter van de in Estland gevestigde LHV Bank.

Volgens de Cointelegraph citeert Coinbase-directeur Conor Grogan in een nieuw X bericht een oud bericht van februari dit jaar.

Conor Grogan, die in februari de wallet deelde met 250.000 ETH en zonder enige transacties in de afgelopen negen jaar, zegt in zijn nieuwe bericht dat de eigenaar van dit adres Rain Lohmus is, de oprichter van LHV Bank in Estland.


The post Goedemorgen Bitcoin: ICO Whale die 250.000 Ethereum kocht voor $0,30, is zijn wachtwoord vergeten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.