Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Cathie Wood Kiest Bitcoin Als Haar Belangrijkste Asset

Cathie Wood van ARK Investment gokt fors op bitcoin en ziet technologische vooruitgang als een prijsdrukkende kracht. Cathie Wood, het hoofd van ARK Investment, gelooft dat de prijzen zullen dalen als gevolg van technologische vooruitgang, zoals kunstmatige intelligentie, elektrische auto’s, robots, DNA-sequencing en blockchain.
Tijdens een interview met Bloomberg kiest Wood bitcoin als haar belangrijkste asset voor het komende decennium en noemt het “digitaal goud”. Ze waardeert bitcoin omdat het vrij is van institutionele controle, wat betekent dat er geen risico is op inmenging van andere partijen. ARK Investment, geleid door Wood, kan flink profiteren als de U.S. Securities and Exchange Commission een Bitcoin exchange traded fund (ETF) goedkeurt – een fonds dat het voor mensen gemakkelijker maakt om in bitcoin te investeren. ARK heeft al een aanvraag ingediend voor zo’n fonds.

Aandelen Bitcoin-bedrijf Jack Dorsey schieten door het dak

De aandelen van het beursgenoteerde Bitcoin-bedrijf Block van Jack Dorsey schieten door het dak, nadat de resultaten van Q3 van het bedrijf alle verwachtingen van de analisten te boven gingen. Een significante bijdrage aan die stijging werd geleverd door bitcoin, omdat die tak van het bedrijf een stijging van 37,5 procent doormaakte qua omzet. Vorig jaar was de bitcoin-omzet nog 1,76 miljard dollar in Q3 en dit jaar is dat getal gestegen naar 2,42 miljard dollar. Dat geeft maar aan hoe goed bitcoin het momenteel weer doet.

Arthur Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

BitMEX-oprichter Arthur Hayes is gigantisch bullish over bitcoin en voorspelt een bitcoin koers van 1 miljoen dollar. Volgens de populaire analist is het onvermijdelijk dat bitcoin ooit deze koers zal bereiken. De reden dat bitcoin naar dit niveau zal stijgen in de toekomst? Dat is volgens hem yield curve control.


The post Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.