Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Pump Aftermath: Gaat Bitcoin Nog Stijgen En Welke Altcoins Gaan Exploderen in Nieuwe Crypto Rally?

Bitcoin wordt nu verhandeld net boven de $37.000, een niveau dat voor het laatst werd bereikt op 6 mei 2022. Terwijl Bitcoin op adem komt, nemen verschillende altcoins het stokje over.

De Bitcoin koers is gedurende een periode van 550 dagen onder de $37.000 is gebleven. Het is 238 dagen geleden sinds de waarde van BTC onder de $25.000 dook en 299 dagen geleden sinds het onder de $20.000 dook op 14 januari 2023.

Bitcoin op Rand van Recordbrekende Bullrun: Indicator Duikt Op na 8 Jaar

De recente stijging van Bitcoin heeft ervoor gezorgd dat de munt momenteel rond de $37.000 waard is. Hiermee heeft Bitcoin zijn hoogste prijs in 18 maanden bereikt. Deze stijging heeft speculaties aangewakkerd over de mogelijke start van een nog grotere bullrun, eentje waarbij grote bedrijven ook zomaar eens kunnen instappen in de cryptomarkt. Deze indrukwekkende groei van Bitcoin wordt vooral toegeschreven aan het optimisme onder beleggers over de mogelijke goedkeuring van de eerste spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF).

Robert Kiyosaki Onthult: Waarom Hij Blijft Investeren in Bitcoin en Edelmetalen

Robert Kiyosaki, de beroemde auteur van de bestseller “Rich Dad Poor Dad” heeft zijn inzichten gedeeld over waarom hij consequent investeert in goud, zilver en bitcoin.

In een recente post op sociale media op platform X, drukte Kiyosaki zijn overtuiging uit dat de leiders van de VS “meer oorlog en armoede” voeden. Hij stelt dat deze situatie goud, zilver en bitcoin tot haalbare opties maakt om rijkdom te behouden, en biedt “levenslange financiële zekerheid en vrijheid.” Hij pleit al een tijdje voor deze drie activaklassen, omdat hij ze beschouwt als de beste investeringskeuzes tijdens “onstabiele tijden.”


The post Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin op Rand van Recordbrekende Bullrun: Indicator Duikt Op na 8 Jaar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.