Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

JPMorgan: “GBTC verkopen zijn voorbij”

Als we de knappe koppen van JPMorgan mogen geloven, dan is het verkopen van bitcoin door de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) waarschijnlijk bijna voorbij. Zou dat betekenen dat we weer omhoog kunnen kijken als het om de bitcoin koers gaat? Dat is nog maar de vraag, want gisteren zagen de Spot Bitcoin ETFs gewoon weer een netto-uitstroom van kapitaal.

Miners verkopen massaal bitcoin in aanloop naar de halving

Het lijkt erop dat miners geleerd hebben van de afgelopen halving-cyclus, want ze zijn al begonnen met het verkopen van bitcoin. Als we CryptoQuant mogen geloven verkopen miners op dit moment zelfs drie keer zoveel bitcoin als normaal. “Deze trend signaleert een sterke verkoopdruk vanuit de miners”, aldus CryptoQuant.

Arthur Hayes voorziet bitcoin koers van 30.000 dollar

Arthur Hayes, de oprichter en voormalig CEO van BitMEX, voorziet verdere koersdalingen voor bitcoin. De koning van de markt kan volgens Hayes weleens met 30 procent dalen vanaf het hoogtepunt van ongeveer 49.000 dollar die bitcoin eerder dit jaar neerzette.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Arthur Hayes voorziet bitcoin koers van 30.000 dollar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.