Een hele gelukkig handelaar is erin geslaagd om 30 Solana (SOL) tokens in een vermogen van 5,7 miljoen dollar te veranderen in slechts zes (!) dagen. Volgens het on-chain analyseplatform Lookonchain kocht de handelaar de cryptocurrency $ANALOS precies één minuut nadat de token verhandelbaar werd. Voor 30 Solana wist hij 16 miljard tokens te kopen, die zes dagen later dus miljoenen waard waren…

Handelaar neemt miljoenenwinst

Na de explosie van de waarde van $ANALOS besloot de handelaar in kwestie om 14,5 miljard tokens te verkopen voor 3,45 miljoen dollar aan USDC. Hij besloot om 1,56 miljard tokens aan te houden, die momenteel nog eens 2,34 miljoen dollar waard zijn.

Veel mensen op social media roepen nu dat de handelaar een insider van het project was. De handelaar in kwestie kocht immers PRECIES één minuut na de lancering een gigantische hoeveelheid aan tokens; wat suggereert dat hij een koersexplosie verwachtte voor de munt.

Ook Solana doet het goed als gevolg van alle hype omtrent dit soort tokens. Vanaf het begin van 2023 gemeten staat Solana op een stijging van meer dan 1.000 procent, waarmee het zelfs de 4e plek op CoinMarketCap wist te veroveren van Binance Coin (BNB).

ANALOS gaat door het putje

Op dit moment gaat het echter helemaal niet goed met $ANALOS. De munt is over de afgelopen 24 uur gemeten met bijna 70 procent gedaald. Waardoor het erop lijkt dat de hype is gaan liggen en het waarschijnlijk niet raadzaam is om nu nog te gokken op het project.

Dat zal de gelukkige investeerder die zijn 2.000 dollar in 5,7 miljoen dollar veranderde echter niet deren.

Dit soort verhalen zijn natuurlijk mooi en wellicht inspirerend (of jaloersmakend), maar vergeet niet dat veel mensen juist geld verliezen door te gokken op dit soort altcoins.

Het zijn vaak de insiders die er geld mee verdienen, om de munten vervolgens te dumpen op het grote publiek. Er zijn uitzonderingen, maar laat je niet verleiden om hier een serieus deel van je vermogen in te stoppen.

The post Geluksvogel verandert $2.000 in $5,7 miljoen met op Solana gebaseerde altcoin appeared first on BLOX | Nieuws.