De FLOKI koers heeft vandaag een sprong van maar liefst 8% gemaakt, waarbij het steeg tot $0.0001418, terwijl de bredere cryptomarkt in de afgelopen 24 uur met 5% toenam. Ondanks een wekelijkse daling van 26% en een maandelijkse daling van 21%, heeft de populaire Ethereum- en BNB-gebaseerde meme token in het afgelopen jaar indrukwekkend met 310% gewonnen.

Klaar voor een sterke comeback

De recente prestatie van FLOKI, die vandaag beter presteert dan meer gevestigde meme munten zoals DOGE en SHIB, wijst op een potentieel voor verdere stijging in de marktranglijsten. Met de bredere markt die zich voorbereidt op de mogelijkheid van een post-Bitcoin Halving rally, staat FLOKI goed gepositioneerd voor een sterke comeback in de nabije toekomst.

Voorspelling van FLOKI koers

Analisten suggereren dat de koers van FLOKI in de komende weken zou kunnen stijgen tot $0.00020, gevolgd door een stijging tot $0.00030 tegen de zomer. Deze voorspelling is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder technische indicatoren en marktomstandigheden, die wijzen op een mogelijke verdere stijging van de koers van FLOKI.

The post FLOKI koers stuitert 8% omhoog, is het narratief van deze bull market meme coins? appeared first on BLOX | Nieuws.