Binnen 24 uur was er een opmerkelijke toename in de burning van Shiba Inu. Na een trage start eerder deze week, werden er meer dan 58 miljoen tokens verbrand. Maar wat betekent dit voor de toekomst van deze populaire memecoin?

Explosieve toename in verbranding

De gegevens van Shiba burn tracker Shibburn wijzen op een aanzienlijke stijging van de verbrandingsratio van de Shiba Inu-token. Deze stijging volgt na een rustige periode aan het begin van de week. Wat opvalt is dat het merendeel van deze verbrande tokens afkomstig was van slechts twee grote wallet-adressen.

Impact op de circulatie van Shiba Inu

De recente verbrandingen hebben de totale circulatie van de Shiba Inu-token drastisch verminderd. De verbrande tokens zijn definitief uit de omloop gehaald en kunnen niet opnieuw worden gebruikt. Tot op heden zijn er meer dan 410,6 biljoen SHIB-tokens verbrand.

Prestaties van SHIB

Ondanks de toename in de tokenverbranding, heeft dit de waarde van de munt niet significant beïnvloed. Volgens gegevens van CoinMarketCap heeft de munt in de laatste 24 uur slechts een lichte winst van 0,18% gezien. Als we naar de weekprestaties kijken, zien we dat de waarde van SHIB met 4% is afgenomen, terwijl het handelsvolume met 19% is gedaald.

Shibarium’s nieuwe belangstelling

Shibarium, de Layer-2 blockchain van Shiba Inu, heeft onlangs een verhoogde activiteit laten zien. Na een reeks fluctuerende prestaties in het verleden, hebben het aantal gebruikers en het transactievolume een merkbare groei doorgemaakt. Tot dusver heeft het platform 1,24 miljoen adressen geregistreerd en meer dan 2,317 miljoen transacties voltooid. De TVL (Total Value Locked) op Shibarium heeft ook een lichte stijging laten zien en bedraagt nu ongeveer $571k.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Flinke toename van burn rate Shiba Inu, 58 miljoen tokens verbrand binnen 24 uur appeared first on BLOX | Nieuws.