De XRPL Accelerator heeft aangekondigd dat ze tot 1 mei aanvragen accepteren voor hun programma van 12 weken. Deze is gericht op ondernemers die gebruik maken van de XRP Ledger (XRPL), oftewel de blockchain van Ripple. Het doel van het programma is om teams te helpen commercieel succes te behalen en massale adoptie te bewerkstelligen.

Programmabeurs

Geselecteerde teams zullen een programmabeurs van 50.000 dollar ontvangen. Daarnaast krijgen ze inzichten van toonaangevende mentoren, verfijning van hun product-marktafstemming en de mogelijkheid om in contact te komen met investeerders en partners. De XRPL-gemeenschap wil de ontwikkelaarsgemeenschap ondersteunen bij het opschalen van hun bedrijf met behulp van blockchain en cryptotechnologie.

“De XRPL Accelerator voorziet teams in een vroeg stadium van alle vaardigheden, voordelen en middelen die nodig zijn om hun inspanningen op het gebied van schaalvergroting te versnellen en betekenisvolle bruikbaarheid en waarde te leveren”, zo valt te lezen op U.Today. “Door middel van SMART-doelen en een op maat gemaakte 360-gradenanalyse van het bedrijfsmodel en de productpropositie van elk project, zal dit sterk op maat gemaakte programma elk team helpen bij het ontwikkelen van een verfijnde, gevalideerde en bruikbare strategische blauwdruk om hun unieke groei-uitdagingen te overwinnen.”

“Ambitieuze, visionaire bouwers en ondernemers”

Het programma is open voor “ambitieuze, visionaire bouwers en ondernemers” die gebruik maken van de XRPL in hun productontwikkeling. Teams en projecten moeten een technische beoordeling doorstaan en sterke, verdedigbare technologie vertonen als onderdeel van hun voorstel. Het is ook belangrijk dat teams overtuigende use cases hebben en een sterke hypothese voor marktvalidatie kunnen aantonen.

Het XRPL Accelerator programma zoekt naar producten die commercieel succesvol kunnen zijn en een oplossing bieden voor een duidelijk probleem in de markt. Het is belangrijk dat de teams laten zien dat ze genoeg geld hebben om hun activiteiten op de lange termijn te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

The post Exclusief programma gelanceerd voor Ripple-ondernemers appeared first on BLOX | Nieuws.