De Ethereum koers is dankzij de crypto crash van eind vorige week met meer dan -10% gedaald, maar heeft op zondag de $ 3.000 weer heroverd. Na het bereiken van $ 2.850, keerde het momentum om en begon ETH weer te stijgen.

De ETH koers is in de afgelopen 24 uur met +5% gestegen, maar heeft nog veel om in te halen, gaat Ethereum nog stijgen vandaag?

Hoeveel kan Ethereum waard worden na break-out boven $ 3k?

De Ethereum koers is vorige week onderdrukt door het negatieve sentiment van de markt, waardoor zowel aandelen als cryptocurrency’s zijn gecrasht. Aan het begin van de nieuwe week, lijkt ETH weer te herstellen, maar nu zal de altcoin door de resistance van $ 3.250 moeten breken om nog verder te stijgen.

Na een doorbraak boven $ 3.250, zal ETH zijn volgende weerstand tegenkomen rond de $ 3.400, het 30-daagse gemiddelde van de Ethereum koers. Momenteel ligt de koers nog ruim -10% onder $ 3.700 de piek die Ethereum vorige week maandag bereikte.

Ethereum koers grafiek – TradingView

In het geval dat Ethereum geen break-out boven $ 3.250 weet te maken, zou de koers terug kunnen vallen op de support rond $ 3.080, gevolgd door support levels rond $ 3.000, $ 2.880 en $ 2.750.

Een mogelijke reden dat Ethereum en de gehele crypto markt, is gestegen, is de goedkeuring van een spot Bitcoin en Ethereum ETF in Hongkong. Hierdoor kunnen institutionele investeerders in het gebied investeren in de cryptomunten zonder deze direct vast te hoeven houden.

Hoewel de crypto markt een sterke tegenslag heeft gehad, kunnen Bitcoin en Ethereum dit jaar een sterke boost krijgen van wereldwijde crypto ETF-adoptie. Met de goedkeuring van een Ethereum ETF in Hongkong, is de verwachting hoog dat ETH deze week nog meer waard kan worden.

De Ethereum koers zou in het geval van een break-out boven $ 3.400 weer kunnen stijgen richting de $ 4.000 aan het einde van de week of begin volgende week. De reactie van de markt op de Bitcoin halving (over 5 dagen) kan er echter voor zorgen dat Ethereum nog veel hoger kan gaan, maar mogelijk ook lager.

Ethereum is zeker een crypto met toekomstpotentie, maar reken de komende dagen en weken op veel volatiliteit en wees je bewust van de risico’s van investeren in crypto.

Welke altcoins gaan exploderen naar Ethereum’s $ 3k break-out?

Altcoins zijn de afgelopen flink gedaald, maar met de comeback van Bitcoin en Ethereum kunnen altcoins deze week weer een grote boost krijgen. Daarom kijken we naar 2 veelbelovende cryptomunten die hiervan kunnen profiteren.

Deze gloednieuwe projecten beginnen met een lage market cap en hebben daarom een hoger risico, maar ook potentie voor hogere rendementen. Hierdoor is het mogelijk om met een kleine investering veel winst uit deze projecten te halen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

ETH is niet de enige altcoin die vandaag aan het stijgen is, ook andere altcoins van blockchains, zoals BNB, AVAX, MATIC en SOL zijn gestegen. De nieuwe Dogeverse (DOGEVERSE) profiteert hiervan omdat deze unieke meme coin op meerdere blockchains te verhandelen is en tussen deze chains kan “reizen”.

Dogeverse kan verhandeld worden op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base en wordt dan ook wel de eerste chain-reizende Doge genoemd. Dit, in combinatie met de populariteit van meme coins, geeft DOGEVERSE om veel waard te worden deze bull run.

En dat is niet alles, DOGEVERSE heeft namelijk al veel aandacht gekregen van investeerders en heeft in een week tijd $4,6 miljoen opgehaald met zin presale Tijdens deze presale kun je Dogeverse kopen voor $0,000295 per stuk, een oplopende prijs die nog hoger zal zijn tijdens de lancering van de meme coin. Daarnaast kun je DOGEVERSE tijdens de presale staken voor passieve beloningen.

 

99Bitcoins (99BTC)

De komst van de spot Bitcoin en Ethereum ETF’s en de groei van de crypto ETF markt kunnen dit jaar veel nieuwe investeerders de crypto markt inleiden. Het is daarom ook belangrijk dat deze nieuwe investeerders weten waar ze aan toe zijn, dit is iets waar het nieuwe Learn2Earn project, 99Bitcoins (99BTC), ze mee kan helpen.

99Bitcoins is een bestaande community van bijna 3 miljoen abonnees van crypto lesmateriaal. Met de komst van het nieuwe project is het mogelijk voor zowel nieuwe als ervaren crypto investeerders om meer te leren over exchanges, trading, de blockchain en bescherming tegen hackers en scammers. Daarnaast verdien je met het voltooien van opgaven 99BTC tokens als beloning.

99Bitcoins platform

99Bitcoins is vorige week begonnen met zijn presale en heeft al meer dan $300.000 opgehaald met de verkoop van 99BTC voor $0,001 per stuk. Je kunt deze ERC-20 token staken voor passief inkomen en na lancering verdienen voor extra beloningen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ETH koers herovert $3k niveau na 10% crypto crash – gaat Ethereum nog stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.