Een televisie-optreden van een leidinggevende van een beursgenoteerd bedrijf kan van grote invloed zijn op de aandelenkoers. Elon Musk zal komende zaterdag te gast zijn bij het entertainmentprogramma Saturday Night Live. De aandelenbeurzen zijn dan gesloten, maar de cryptocbeurzen allerminst.

En als je Musk moet geloven, gaat hij het hebben over Dogecoin.

Dat roept de vraag op wat voor impact zijn optreden op de koersen zou kunnen hebben. Velen kijken reikhalzend uit naar de maandag daarop, als de aandelenbeurzen weer opengaan. Cryptocurrency is heel anders, omdat de markt nooit sluit en Dogecoin tijdens de show kan worden verhandeld.

Ideeën te over, Musk stemt in

Als Musk Dogecoin echt noemt of er wordt een sketch gedaan om de meme-munt te bespreken, is het goed mogelijk dat de waardering een grote piek zou kunnen zien. In dezelfde aflevering is Miley Cyrus (van Wrecking Ball) ook te gast, dit is haar zesde optreden bij SNL, wellicht een interessant feitje voor diegene die binnenkort mee doen met een pubquiz.

Afgelopen zaterdag vroeg Musk op twitter om ideeën voor zijn sketch. Hij tweette vervolgens een paar van zijn eigen ideeën die hij graag zou willen zien, zoals Irony Man, een personage dat slechteriken verslaat met de kracht van ironie, Baby Shark & Shark Tank, die fuseren om Baby Shark Tank te vormen en Woke James Bond.

Een twitteraar reageerde door iets over The DOGEFATHER aan te vragen. En Elon Musk? Die speelt het spelletje gewoon mee door te antwoorden met Definitely.

Had je maar…

Dogecoin is voor velen hét succesverhaal van de bullrun van 2021. De DOGE koers is sinds begin 2021 met 8500% gestegen. Om dat te illustreren, hieronder de jaarkoers van Dogecoin.

Bron: BTC Direct

Eigenlijk is het bijna niet te bevatten hoe hard Dogecoin is gestegen. Daarom zoomen we in op afgelopen week. In 7 dagen tijd is de koers met 48% gestegen.

Bron: BTC Direct

 

The post Elon Musk wil Dogecoin op zaterdag 8 mei benoemen bij tv-programma Saturday Night Live appeared first on BTC Direct | Nieuws.