Echt stoere Bitcoiners gaan naar Oppenheimer en halen hun neus op voor Barbie. Een echte Bitcoiner kiest diepgang en ellenlange monologen boven een film over plastic speelgoedpoppen met mooi haar… toch?

Nou, we hebben goed nieuws, dankzij een uitspraak van hoofdrolspeelster Margo Robbie mag je toch naar Barbie!

Bitcoin is Big Ken Energy

Margo Robbie zei dat elke keer als ze haar man Tom Ackerley en filmproducent David Heymen op de set hoorde praten over Bitcoin, dit haar deed denken aan de eigenschappen van Ken. Een echte Bitcoiner weet stiekem wie Ken is, dus dat gaan we niet uitleggen. Ken wordt in deze film gespeeld door Ryan Gosling.

‘Als David en Tom beginnen te praten over Bitcoin of zoiets, doen Gretta en ik alsof zij zulke Kens zijn!’

De cast van Barbie, waaronder uiteraard Margo Robbie, werd geïnterviewd door Fandango. Vlak nadat Robbie vertelde over Bitcoin noemde ze het Big Ken Energy, ‘en dat is iets goed.’

Robbie zei in het interview dat het moeilijk is om te definiëren wat een Ken maakt, of wat Ken energie afgeeft, aangezien dat subjectief kan zijn.

‘Het is niet iets dat je kunt definiëren; het is gewoon iets dat je kunt voelen,’ zei Robbie.

Bitcoiners mogen naar Barbie

De immer serieuze Bitcoiner Michael Saylor is in ieder geval geraakt door de woorden van de actrice. Saylor is bekend geworden als de CEO van MicroStrategy, het eerste grote beursgenoteerde bedrijf met Bitcoin op de balans.

Hij deelde het fragment met zijn volgers op social media met de boodschap dat Bitcoin werkelijk Big Ken Energy is.

Er is ook een handvol zogenaamde crypto-influencers die de woorden van Margo Robbie negatief interpreteren, maar die negeren we. In dit artikel is alleen ruimte voor Big Ken Energy.

Want hoe je het ook wendt of keert, Barbie heeft iets over Bitcoin gezegd. In een bullmarkt zou dit het ultieme teken zijn dat het einde nabij is, dat de hype verzadigd is en dat de koersen in elkaar donderen.

Maar we zitten in een bearmarkt. En Barbie heeft ons zojuist allemaal Kens genoemd. Oppenheimers Schmoppenheimer, we gaan met z’n allen naar Barbie!

The post Een echte Bitcoiner gaat naar Barbie vanwege Big Ken Energy appeared first on BLOX | Nieuws.