Een van de nieuwste crypto projecten dat vlam geeft aan de meme coin rage is WienerAI ($WAI). En om de juiste redenen.

Deze nieuwe token is deels hond, deels AI en deels worst. In slechts één enkele meme coin voegt WienerAI twee populaire crypto trends samen, namelijk coins gebaseerd op honden en AI coins.

Zowel meme coins als AI coins hebben het dit jaar uitzonderlijk goed gedaan op de crypto markt. Beide niches stegen enkele miljoenen in waarde. WienerAI speelt slim in op beide en brengt, zoals het zelf zegt, een eigen smaak op de markt:‘the sausage army’. Het project begint langzamerhand een fenomeen te worden binnen de crypto community.

De volgende grote meme coin?

De meme coin community heeft altijd een speciale voorkeur gehad voor coins gebaseerd op honden. Een opmerkelijk feit: de drie grootste meme coins zijn gebaseerd op honden en hebben een gezamenlijke markt cap van meer dan €37 miljard. Dit is een enorm bedrag voor een niche dat het vooral moet hebben van domme en gekke thema’s en de kracht van speculaties.

Hoe dommer of gekker het thema, hoe groter de kans is dat de meme coin viraal gaat. Dat is hoe deze bizarre markt in elkaar steekt, maar investeerders klagen niet. Sinds de stijging van Dogecoin, hebben strategische meme coin investeerders riante rendementen behaald. In feite kan geen enkele crypto of traditionele fiat tippen aan het virale potentieel van meme coins. Deze coins kunnen x10, maar ook x10.000 gaan, afhankelijk van de kracht van de community.

Dit verklaart wellicht het toenemende verkeer richting de presale van nieuwe cryptomunt WienerAI.

Ten eerste brengt het project niet alleen een gekke en/of domme thema naar voren, maar het is ook uniek in de markt van honden coins. Ten tweede voegt het een andere populaire niche toe, namelijk AI coins. Daarnaast heeft het project een bijzonder goed tokenomics ontworpen dat de test der tijd moet doorstaan. Vroege verkopen en pump-and-dump schema’s worden afgeraden, omdat het project een lucratief, maar betrouwbaar staking systeem heeft ontwikkeld.

Volgens de website is “WienerAI de eerste Wiener/Dog/AI die ooit gemaakt is en tevens de krachtigste cyber wezen in het universum. Deze ‘weenie’ gaat ervoor om de beste hond op de crypto markt te worden. Hiervoor moet het legioen nog flink worden uitgebreid. Daarom biedt Wiener enorme staking beloningen die elke dag tijdens de presale te verdienen zijn. Mede hierdoor heeft het project binnen een korte tijd veel fans gekregen en is zijn ‘Sausage Army’ bijna klaar om te marcheren. Het Sausage Army verwijst naar de groeiende meme coin community van het project.

We nemen een kijkje in de keuken van WeinerAI om te zien of het de hype van de presale kan waarmaken.

AI + meme coins = een virale combinatie dat x1000 kan gaan

Een opmerkelijk feit is dat er maar 6 meme coins zijn in de top 100 markt cap, terwijl 8 AI coins een stevige aanwezigheid hebben op dezelfde lijst.

Met andere woorden, meme coins zijn gedreven op de hype die het beste passen bij investeerders die op zoek zijn naar exponentiële winsten in een korte tijd. Utility coins, oftewel coins die een bepaald nut hebben, passen daarentegen meer bij investeerders die op zoek zijn naar stabielere rendementen voor op de lange termijn. Maar wat als deze twee trends samenkomen?

Het resultaat daarvan is WienerAI ($WAI). Een meme coin die groot kan worden en groot kan blijven. Voor nu is het nog te vroeg om te zeggen of WienerAI een van de top 3 posities in kan nemen op de meme coin lijst en daarop te blijven met een multi biljoen markt cap. Maar de combinatie van AI en de meme trend heeft dit jaar een virale potentie.

wienierai roadmap

Het project heeft een meeslepend verhaal ontworpen. Het dateert uit het jaar 2132 wanneer een gekke wetenschapper, die bekend staat als ‘The Architect’, een zeer geavanceerde cyber hondachtige AI bouwt. Hiermee overbrugt hij de kloof tussen AI en hond. Daarmee is het op weg om de grootste kunstmatige intelligentie (AI) ooit te worden.

Maar door vreemde omstandigheden is er tijdens de creatie wat DNA van hotdogs in het kostbare mengsel terechtgekomen. Dat verklaart waarom WienerAI er een beetje … vreemd uitziet. Maar dat stopt hem volgens de website niet om de meest “KRACHTIGSTE AI VAN HET UNIVERSUM” te zijn. WienerAI is een coin die kan worden geüpgraded. Na verloop van tijd zal het geheugen worden uitgebreid en de kennis worden verfijnd.

De presale is live: Waarom WienerAI kopen?

De presale van WienerAI ($WAI) is nu live en bestaat uit meerdere fases. Tijdens de presale is de token voor een aantrekkelijke prijs te koop en biedt het project grote staking beloningen voor vroege investeerders. Hoe eerder je instapt, hoe goedkoper de prijs en hogere staking beloningen.

wienerai kopen

De kracht van de groeiende community van $WAI tijdens de presale fase wijst op een explosieve lancering wanneer het project voor de eerste keer wordt gelist. Het project wordt al over een paar dagen gelist en er wordt verwacht dat het momentum de komende dagen zal toenemen.

WienerAI is een enorme sensatie geworden en de bron van het groeiende verkeer richting de officiële presale van $WAI zijn strategische meme coin investeerders. Deze groep heeft de voorkeur om coins tegen lage prijzen in te slaan in aanloop naar de listing van de coins. Dit verbetert de ratio van risico/beloning aanzienlijk. Een goedkoop instappunt zorgt meestal voor de hoogste rendementen voor vroege investeerders.

Voor degenen die de laatste updates over de presale willen, het claimen van de $WAI-token en de listing, volg WienerAI op Twitter en Telegram.

Nu naar de WienerAI Presale

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Een combinatie van hond, AI en worst: WienerAI ontketent de nieuwste meme coin hype appeared first on Bitcoinmagazine.nl.