De controversiële crypto analist Ben Armstrong voorspelt dat XRP een van de coins is die had gaat stijgen in de bull run. Armstrong noemde verschillende factoren die hieraan zullen bijdragen. De influencer noemde het team van Ripple, eerdere prestaties, de community en de bruikbaarheid.

XRP op lijst voor bull run 2024

In een recente YouTube-video zegt Armstrong dat hij XRP heeft toegevoegd aan zijn bull run S-Tier-lijst voor 2024-2025. Deze lijst is samengesteld uit tokens met een hoog bullish potentieel op basis van zijn eigen maatstaven.

Volgens de video is de voorspelling gebaseerd op factoren die volgens Armstrong goed zijn voor de koers van Ripple.

Genoeg redenen om in XRP te geloven

Ten eerste wees de influencer naar het team van XRP en noemde hen het beste team in de branche. Daarnaast zei Armstrong dat XRP een van de beste marketingmethoden heeft, vooral gericht op institutionele beleggers. Armstrong vervolgde door te zeggen dat de marketingstrategie van Ripple een van de best geconcentreerde marketingstrategieën in de crypto is.

Over hoe het token eerder heeft gepresteerd, vertelde Armstrong zijn abonnees dat XRP een van de tokens was die de bull run van 2017 leidde.

Armstrong merkte op dat de rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple de waardering van het token heeft beïnvloed, maar dat XRP toch sterke prestaties blijft leveren.

XRP-army is sterk

Ook gaf de influencer de gemeenschap van XRP een waardering van tien boven tien, en noemde het een van de sterkste in het crypto-ecosysteem. Hij zegt dat de gemeenschap overal aanwezig is, ook in de rechtszaak van Ripple tegen de SEC.

Wat betreft bruikbaarheid voorspelt Armstrong dat XRP op korte termijn massaal zal worden toegepast door financiële instellingen. Ripple werkt al samen met centrale banken om hen te helpen hun eigen digitale valuta (CBDC’s) te ontwikkelen.

Piek van XRP

Daarnaast prees de influencer de tokenomics van XRP en de geavanceerde technologie van Ripple als belangrijke factoren voor een koersstijging in 2024.

‘De XRP-prijspiek van 2017-2018 was niet te meten en ongeveer het grootste vertoon van cryptopotentieel dat we ooit hebben gezien.’

XRP Ripple koers

Hij heeft een punt. Net als de grafiek hieronder. Die heeft ook een punt. Begin 2018 bereikte XRP zijn hoogste waarde ooit.

The post Dit is waarom XRP een grote rol kan spelen in de volgende bull run appeared first on BLOX | Nieuws.