In de dynamische wereld van cryptocurrency zijn er weer opvallende bewegingen rondom de Shiba Inu token (SHIB). De afgelopen 24 uur is er een schokkende toename van bijna 1.400% in het aantal SHIB burns waargenomen. Deze activiteit is synchroon gelopen met de significante vooruitgang van Shibarium, de Layer-2 oplossing van het netwerk, die blijk geeft van toenemende nut en toepassing.

Recordaantal SHIB burns

Een onthutsende hoeveelheid van 115 miljoen SHIB is uit de circulatie verwijderd, waarbij opgemerkt moet worden dat een enkele transactie goed was voor het burnen van 100 miljoen SHIB. Deze burns worden gerealiseerd door de munten naar zogenaamde ‘dead-end’ wallets te sturen, waarvan de inhoud niet meer in omloop kan worden gebracht. Het doel is om SHIB schaarser te maken, wat, in combinatie met een stijgende vraag, de waarde van deze cryptomunt potentieel kan verhogen.

Shibarium’s gestage groei

Parallel aan de burning acties bereikt Shibarium nieuwe hoogten. Na het passeren van de 3,5 miljoen transacties, heeft het platform nu meer dan 3,78 miljoen transacties verwerkt. Met stabiel ruim 13.000 transacties per dag en een groeiend aantal verbonden walletadressen dat de 1,25 miljoen overstijgt, toont Shibarium een solide prestatie en betrouwbaarheid binnen de blockchain-gemeenschap.

Ontwikkelaarsperspectief op SHIB burns

Shytoshi Kusama, de voorman van Shiba Inu, heeft recentelijk zijn visie op de burns en de verwachtingen van de SHIB-gemeenschap gedeeld. Hij benadrukt dat echte burn volumes voortvloeien uit het gebruik van Shibarium en niet uit zogenaamde “magische burns”. Kritiek op ongefundeerde negativiteit, vaak bekend als FUD (Fear, Uncertainty, Doubt), werd ook niet geschuwd; deze zou volgens Kusama alleen maar schade toebrengen aan het imago en de groei van Shibarium.

Innovaties binnen Shibarium

Shibarium heeft onlangs nog een nieuwe functie geïntroduceerd: de Shiba Name Service. Deze dienst maakt het mogelijk voor gebruikers om makkelijk leesbare adressen in te stellen, in plaats van de gebruikelijke, complexe reeks van cijfers en letters. Een stap die de gebruiksvriendelijkheid van het platform ten goede komt.

The post Dit is waarom een Shiba Inu burn van 1400% op 3 november jouw aandacht nodig heeft! appeared first on BLOX | Nieuws.