EOS mag weer verhandeld worden in Japan. De goedkeuring werd verleend door de Japan Virtual and Crypto Asset Exchange Association (JVCEA), een organisatie die belast is met het reguleren van cryptobeurzen in het land en het waarborgen van de bescherming van investeerders.

De JVCEA opereert in overeenstemming met de Financial Services Agency (FSA) en de Payment Services Act, waarbij strikte monitoring en regulering van crypto-activaproviders wordt afgedwongen. Denk aan een grondig voorafgaand screeningsproces voor nieuwe tokens die een notering willen verwerven.

EOS begint op BitTrade

Deze beslissing brengt EOS in het selecte gezelschap van tokens die zijn toegestaan om te worden verhandeld tegen de Japanse yen op gereguleerde cryptobeurzen. Opvallende tokens in deze groep zijn onder andere Bitcoin, Ethereum (Ether) en Monacoin.

EOS staat nu op het punt zijn debuut te maken op BitTrade, een van de toonaangevende cryptomarktplaatsen in Japan, die is gelicentieerd en gereguleerd door de FSA.

Wil jij de Japanners voor zijn? EOS is te koop in BLOX.

Focus van EOS op videogames

Yves La Rose, de CEO van de EOS Network Foundation, uitte zijn enthousiasme en benadrukte de toewijding van de organisatie aan naleving van de regels. “Het verkrijgen van goedkeuring van de JVCEA is een monumentale prestatie voor EOS, waarbij onze onwrikbare toewijding aan naleving wordt bevestigd,” aldus La Rose.

Waarom is dit nog meer belangrijk? EOS kan zo relaties verbeteren met bedrijven en ontwikkelaars die op zoek zijn naar robuuste blockchaintoepassingen, met name in de gamingindustrie.

koersgrafiek crypto eos

De markt heeft goed gereageerd op dit nieuws. In de afgelopen 24 uur is de waarde van EOS met 8% gestegen. Langzaam kruipt de koers weer richting een waarde van 0,60 euro.

Wellicht is wat EOS doet een van de vele succesvolle blauwdrukken voor altcoins. Het project heeft alle zeilen bijgezet om zich aan te passen aan de regelgevingsnormen van een van ‘s werelds belangrijkste cryptomarkten. We zijn benieuwd wie volgt.

The post Dit is waarom deze altcoin weer welkom is in Japan appeared first on BLOX | Nieuws.