Een opvallende wending heeft plaatsgevonden in de wereld van cryptocurrencies, waar Cardano (ADA) eindelijk de kroon heeft opgeëist als de nummer één cryptocurrency op het gebied van ontwikkelingsactiviteit. Nieuwe gegevens laten zien dat Cardano (ADA) de afgelopen 30 dagen de meeste ontwikkelingsactiviteit heeft gezien, en daarmee heeft Polkadot (DOT) achter zich gelaten en de hoogste positie veroverd. Wat betekent deze verschuiving in ontwikkelingsdynamiek voor de toekomst van ADA?

Ontwikkelingsactiviteit als maatstaf

De on-chain analytics firma Santiment heeft onthuld hoe verschillende munten in de markt zich verhouden tot elkaar op basis van hun “ontwikkelingsactiviteit.” Deze metriek geeft in feite inzicht in de totale hoeveelheid werk die ontwikkelaars van een bepaald project hebben verricht op het openbare GitHub-opslagplaats van dat project gedurende de laatste 30 dagen.

Cardano aan de top

De metriek meet deze activiteit in “events,” waarbij elke handeling op het GitHub-opslagplaats, zoals het plaatsen van een commit of het aanmaken van een probleem, als één event wordt geteld. Uit de gegevens blijkt dat Cardano momenteel de lijst aanvoert. De ontwikkelaars van het project hebben in de afgelopen maand meer dan 500 dagelijkse inzendingen gedaan op het GitHub-opslagplaats. Dit suggereert dat de ontwikkelaars van ADA hard hebben gewerkt aan de verbetering van de munt.

Een keerpunt voor Cardano

Deze prestatie is opmerkelijk, omdat Cardano gedurende het jaar 2023 achterbleef op het gebied van ontwikkelingsactiviteit in vergelijking met Polkadot en Kusama. Hoewel Cardano nu de koppositie heeft ingenomen, zijn Polkadot en Kusama nog steeds niet ver weg, met elk ongeveer 493 gemiddelde dagelijkse events.

Toekomstperspectieven

Hoewel ontwikkelingsactiviteit niet het enige is dat de toekomst van een project bepaalt, wijst een hoog niveau van activiteit doorgaans op toewijding van de ontwikkelaars en vermindert het de kans dat het project snel zal worden verlaten. Voor gevestigde munten zoals Cardano kan een hoge waarde van deze indicator een teken zijn van langetermijngroeipotentieel.

Conclusie

Hoewel ontwikkelingsactiviteit slechts één aspect van het grotere plaatje is, is het feit dat ADA bovenaan de lijst staat een positief teken voor de toekomst van de munt. Deze verschuiving naar de nummer één positie in ontwikkelingsactiviteit markeert een keerpunt voor Cardano en werpt een positief licht op wat nog komen gaat.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Dit is waarom Cardano (ADA) de nieuwe koning is op het gebied van ontwikkeling appeared first on BLOX | Nieuws.