Shiba Inu is de afgelopen zeven dagen met 15% gestegen, dat is beter dan elke andere bekende crypto. Maar zelfs na deze stijging, is de SHIB koers met 89% gedaald vergeleken met de all time high. In dit artikel bekijken we wat het betekent als je nu 50 euro investeert, en dit laat staan tot een volgende All Time High.

Voor we de diepte induiken, even wat statistieken zodat je beter kan beoordelen of het überhaupt wel realistisch is om weer een all time high te behalen.

Shiba Inu bezet maar een halve procent

De koers van Shiba Inu van vandaag is € 0,000008910 met een 24-uurs handelsvolume van € 842,57 miljoen, een marktkapitalisatie van € 5,25 miljard en een marktdominantie van 0,49%.

Dat laatste getal is wel interessant. Stel dat de hele cryptomarkt 100 euro waard is, dan behoort 0,49 euro tot Shiba Inu toe.

De SHIB koers is de afgelopen 24 uur met 3,69% gestegen. We gaan nu niet in op het waarom, maar interessant is dat Shiba Inu zijn hoogste waarde in drie maanden heeft bereikt.

Shiba Inu in de bull markt

Shiba Inu bereikte zijn hoogste koers op 28 oktober 2021 toen het handelde op € 0,00008009. Het grote verschil met nu is dat er een extra 0 achter de komma is geplaatst. De volledige voorraad aan Shiba Inu is in circulatie, er wordt dus niets achtergehouden.

De cryptomarkt zit in een zogenaamde bearmarkt. Dat is het tegenovergestelde van een bullmarkt. Tijdens een bullmarkt stijgt alles en valt er veel geld te verdienen. Nu… nu is het maar saai op de cryptomarkt. Kleine stijging hier, kleine daling daar, het is een goed moment om af en toe crypto voor de lange termijn te kopen.

Wat is 50 euro Shiba Inu waard op All Time High?

Stel dat je nu voor 50 euro Shiba Inu koopt, en de bullmarkt komt weer terug over een paar jaar, wat is dat bedrag dan waard?

De koers is met 89% gedaald. Als we nu voor 50 euro Shiba Inu kopen, wat is deze investering dan waard als de koers van SHIB nog maar 4 nullen achter de komma heeft? Om weer € 0,00008009 waard te worden, moet de huidige koers met factor 9 stijgen.

Als we 50 euro vermenigvuldigen met 9 dan kom je uit op 450 euro. Niet slecht!

21 miljoen euro als je elke maand koopt

Nu wordt het tijd voor had-ik-maar. Als je drie jaar lang (sinds augustus 2020) elke maand 50 euro had geïnvesteerd in Shiba Inu, dan had je dat 1800 euro gekost.

Maar je Shiba Inu? Die zou meer dan 21 miljoen euro waard zijn.

The post Dit is hoeveel 50 euro Shiba Inu waard is als All Time High gehaald wordt appeared first on BLOX | Nieuws.