Sinds vorige week is het mogelijk om met BLOX Lending rendement te krijgen op Bitcoin, Ethereum en Tether. Ook op de laatstgenoemde munt wordt dit veel toegepast in de app en dat is niet zonder reden.

De kracht van USDT

Tether (USDT) staat al voor langere tijd te boek als een van de meest betrouwbare stablecoins. Het wordt namelijk ondersteund door een 1-op-1 reserveverhouding met de Amerikaanse dollar. Hierdoor wordt het gezien als een stabiele en veilige keuze voor crypto-handelaren.

Lending op BLOX

Met onze nieuwe feature kunnen gebruikers hun USDT uitlenen en een indrukwekkend rendement van maar liefst 5% ontvangen. Dat betekent dus dat je passief inkomen genereert, terwijl de coins waar je niks mee doet gewoon op BLOX blijven staan. Sinds we lending hebben geïntroduceerd, heeft dit geleid tot een aanzienlijke stijging in de vraag naar USDT.


Start met Lending ➜

Waarom kiezen voor USDT Lending op BLOX?

  1. Hoog rendement: Met een percentage van 5% biedt BLOX een van de meest aantrekkelijke rendementen in de markt voor stablecoin-leningen
  2. Gemak en eenvoud: Het aanbieden van USDT voor leningen op BLOX is eenvoudig en toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren handelaren
  3. Veiligheid: BLOX stelt veiligheid altijd voorop, je coins worden dan ook offline opgeslagen en je assets 1-op-1 gedekt

Daarnaast kun je je USDT op ieder moment verkopen, zelfs als je deze uitleent via BLOX. Stel dat je 100 USDT uitleent en 1 USDT wil verkopen, dan wordt het uitleenbedrag automatisch aangepast naar 99 USDT.

Verstuur je USDT naar BLOX!

Mocht je je USDT dus naar BLOX willen overmaken om te profiteren van het rendement, dan kan dit in een aantal simpele stappen. Ga naar je BLOX-account en navigeer naar je kluis. Vervolgens kies je voor de optie ‘crypto storten’ en de rest volgt vanzelf.

Ben je nog nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan een kijkje op BLOX Lending, waar de mogelijke risico’s worden toegelicht.


Start met Lending ➜

The post Dit is hoe je passief inkomen verdient met Tether (USDT) – 5% rendement appeared first on BLOX | Nieuws.