David Schwartz, de Chief Technology Officer (CTO) van Ripple, heeft recentelijk inzicht geboden in de mogelijkheid om 40,7 miljard XRP te vernietigen die momenteel in escrowaccounts worden bewaard. Deze uitspraak heeft voor flinke opschudding gezorgd binnen de XRP-community.

Onthulling van CTO David Schwartz

Schwartz heeft verduidelijkt dat Ripple in staat is om escrowaccounts te “verbranden” door de bijbehorende accounts ontoegankelijk te maken, waardoor XRP effectief uit omloop wordt gehaald. Deze reactie komt op een moment waarop er groeiende ontevredenheid is binnen de XRP-gemeenschap over het beheer van de cryptocurrency door het bedrijf, met name over de periodieke vrijgave van XRP uit escrowaccounts aan het begin van elke maand.

Verhitte discussie

Het debat over het vernietigen van XRP-escrowaccounts is aangewakkerd door recente controverse binnen de cryptomarkt, zoals beschuldigingen van prijsmanipulatie door een cryptobedrijf via geautomatiseerde verkopen. Deze gebeurtenissen hebben de frustratie van XRP-enthousiastelingen vergroot, die van mening zijn dat de acties van Ripple invloed hebben op de marktomgeving en mogelijk de waarde van de cryptocurrency verlagen.

Opheldering door Schwartz

De verklaring van Schwartz biedt inzicht in de aanpak van Ripple voor het beheren van haar XRP-reserves en adresseert zorgen over de invloed van het bedrijf op de cryptocurrency. Hoewel Ripple controle behoudt over de vrijgave van XRP uit escrowaccounts als onderdeel van haar marktbeheerstrategie, benadrukt Schwartz’s uitleg de complexiteit en overwegingen binnen het XRPL-ecosysteem.

The post Dit is hoe er ruim 40 miljard XRP kan worden vernietigd  appeared first on BLOX | Nieuws.