De Cardano (ADA) koers blijft langzaam wegkwijnen en heeft alle moeite om boven de 0,25 dollar te blijven. Een on-chain analyse van Santiment en Ryan James leert ons dat er een kans is dat de Cardano koers vanaf hier met 100 procent stijgt richting de 0,50 dollar per token.

Wat is er voor nodig om Cardano met 100 procent te laten stijgen?

Whales zijn bullish over Cardano

Het lijkt erop dat vooral de grootste investeerders van de markt, de zogenaamde whales, op dit moment bullish zijn over Cardano. Zij kochten in oktober namelijk voor ongeveer 120 miljoen Cardano tokens op.

Dat is eerder dit jaar wel even anders geweest. Tussen 19 april en 20 mei 2023 verkochten whales namelijk 1,98 miljard ADA (zie bovenstaande grafiek). Inmiddels zijn de wallets van de whales echter weer behoorlijk aangevuld.

Tussen 1 en 20 oktober kochten de whales dus 120 miljoen ADA voor ongeveer 30 miljoen dollar. Dit brengt de totale balans van de whales op 21,36 miljard Cardano.

Op de piekkoers van 2023 van 0,46 dollar per Cardano lag die balans op 21,88 miljard stuks. Wat dat betreft heeft Cardano er dus weleens beter voorgestaan; maar het sentiment begint langzaam weer de goede kant op te draaien.

Activiteit op het netwerk daalt

Ook de activiteit op het netwerk van Cardano is op dit moment weinig hoopgevend voor de altcoin. Waar Cardano eerder dit jaar nog dagen mocht opschrijven met 135.400 dagelijkse actieve adressen; zijn die aantallen nu gezakt tot ongeveer 28.500 stuks.

Het lijkt erop dat de markt zijn focus momenteel steeds meer richting Bitcoin verlegt. Dat is ook terug te zien aan de dominantie van de grootste munt van de markt, die sinds kort weer boven de 51 procent ligt.

Bitcoin is en blijft op dit moment de koning van de cryptomarkt, maar dat zou in de toekomst natuurlijk kunnen veranderen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Dit is hoe Cardano kan verdubbelen in waarde appeared first on BLOX | Nieuws.