Charles Hoskinson heeft gereageerd op critici van het Cardano-ecosysteem en zijn inheemse token ADA door de aankondiging van twee belangrijke upgrades die het blockchain-ecosysteem aanzienlijk zullen versterken. Terwijl ADA relatief stil is gebleven in vergelijking met andere cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), blijven Cardano-fans optimistisch over een mogelijke stijging die de munt naar de langverwachte $3 kan brengen.

“We zijn voorbereid op alle mogelijkheden”

Na kritiek op Cardano vanuit de cryptogemeenschap, heeft Charles Hoskinson op X uitgelegd waarom hij positief blijft over het project. Hij benadrukte dat Cardano op het gebied van schaalbaarheid, innovatie en zijn gemeenschap goed gepositioneerd is. Hij zei dat Cardano alle middelen heeft om een leidende rol te spelen in de blockchain-wereld.

Toch heeft niet iedereen hetzelfde positieve vooruitzicht zoals Hoskinson dat heeft. Een van de mensen die op YouTube zijn kritiek heeft geuit, is de omstreden Bitboy. 

Aankomende upgrades stimuleren optimisme

Hoskinson is optimistisch over de aankomende Chang hard fork, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 zal plaatsvinden. Dit is de grootste upgrade voor Cardano sinds Vasil in september 2022. Chang zal gemeenschapsgericht bestuur naar de blockchain brengen door nieuwe functies toe te voegen die de decentralisatie bevorderen.

Voorspelling voor ADA-prijs: Op weg naar $3?

Crypto Capital Venture-oprichter Dan Gambardello merkte op dat de voortdurende negativiteit rond ADA vooral te maken heeft met de prijs, die onder de $1 blijft. Als ADA de weerstand op $0,68 kan doorbreken, zou dit het startpunt kunnen zijn van een opwaartse trend richting $1, met als uiteindelijk doel de recordhoogtes van $3 te bereiken. Dit zou een belangrijke mijlpaal zijn voor de op tien na grootste cryptocurrency.

The post Dit is hoe Cardano (ADA) alsnog naar 3 dollar kan appeared first on BLOX | Nieuws.