Terwijl het echte Nederland langzaam een winterslaap in wordt getrokken, is het in de digitale wereld een drukte van jewelste. Heb je al een maanden je wallets niet meer geopend of je balans bij exchanges gecheckt? Tijd om je wachtwoorden te herstellen, want je crypto kan zo maar weer geld waard zijn.

Is crypto terug? Is de gekte van 2021 er weer? Nee, zo ver is de markt nog niet. Maar de crypto koersen zijn wel lekker op dreef.

Klas van 2021

In de grafiek hieronder zie je hoeveel alle crypto’s bij elkaar waard zijn door de jaren heen. Hoogstwaarschijnlijk heb je nog een account of wallet van begin tot mid 2021, tenminste als je tot de klas van 2021 hoort. Alle crypto’s die je toen kocht, bleven maar stijgen, tot aan november 2021.

In november 2021 werd het hoogtepunt van de cryptomarkt bereikt. Zo’n beetje alle koersen behaalden toen hun hoogste waarde ooit. Achteraf natuurlijk een goed moment om je coins te verkopen. Maar velen deden dat niet, in de hoop dat het nog meer waard zou worden.

Dieptepunt is bereikt

Het werd niet meer waard, integendeel zelfs. Zo snel als de koersen het hoogtepunt vonden in november, zo snel gleed crypto weer af. Er gebeurde veel in de wereld, van faillissementen tot renteverhogingen. Dat kan je allemaal vergeten, al het nieuws wordt samengevat door het groene lijntje in de grafiek hierboven.

Wat je moet weten is dat eind 2022 het dieptepunt bereikt werd en de weg omhoog langzaamaan weer werd gevonden. Je kan het heden nooit 100% vergelijken met het verleden, maar het lijkt of we nu halverwege 2019 zitten. De koersen kregen toen ook een enorme opzwieper in aanloop naar de Bitcoin halving (lees: startschot van bullrun).

Nog iets wat opvalt in de grafiek, is dat de ondergrens deze keer vele malen hoger ligt dan in 2019 en 2020. Er is dus veel meer geld in de markt dan ooit (afgezien van die enorme piek dan).

Dus… klas van 2021, we zijn je niet vergeten. Als je je crypto’s nog niet hebt verkocht, dan wordt het tijd om je wallets en exchanges weer te checken.

The post Dit is een goed moment om je crypto wallets en exchanges weer te checken appeared first on BLOX | Nieuws.