Mondelēz International, een voedingsgigant, heeft aangekondigd dat ze samen gaan werken met het blockchain-platform Hedera. Deze samenwerking heeft als doel om digitale verandering te stimuleren en de ervaring van klanten te verbeteren door gebruik te maken van blockchain- en Web3-technologieën.

Digitalisering en verbeterde klantbetrokkenheid

Mondelēz wil met behulp van blockchain-technologie innovatieve oplossingen ontwikkelen om de ervaringen van klanten te verbeteren en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit omvat initiatieven voor digitale transformatie, beheer van de toeleveringsketen en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Toepassingen van Blockchain in de echt wereld

De samenwerking tussen Mondelēz en Hedera richt zich ook op het gebruik van blockchain om de toeleveringsketen van verpakte consumentengoederen te volgen. Dit wordt gezien als een belangrijke stap voorwaarts in de acceptatie van blockchain-technologie in de echte wereld, vooral in de voedingsindustrie.

Verwachtingen van Mondelēz

Mondelēz is enthousiast over de samenwerking met Hedera en ziet het als een kans om digitale veranderingen voort te blijven zetten. Door blockchain- en Web3-technologieën te introduceren, hoopt het bedrijf efficiënter en duurzamer te worden.

Recentelijke prijsstijging van Hedera

Hedera heeft de afgelopen dagen aanzienlijke prijsstijgingen doorgemaakt, wat aantoont dat de markt positief reageert op de recente ontwikkelingen en partnerschappen. De prijsstijgingen van Hedera weerspiegelen het groeiende vertrouwen van investeerders in het potentieel van het platform en zijn toepassingen.

Samenwerkingen met SKUx en Hitachi

Naast de samenwerking met Hedera heeft Mondelēz ook plannen om samen te werken met SKUx, een fintech- en betalingsbedrijf. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs aangekondigd samen te werken met Hitachi America, wat aangeeft dat Mondelēz zich blijft inzetten voor technologische vooruitgang in verschillende sectoren.

The post Dit is de reden waarom jij HEDERA zou moeten volgen appeared first on BLOX | Nieuws.