Cryptocurrency-investeerder Zach Humphries voorspelt dat de inheemse token van Shiba Inu, SHIB, tijdens de aankomende bull run zou kunnen stijgen naar $0,0001. Dit doel ligt dicht bij het recordhoogtepunt van de meme-coin van $0,000088.

De voorspelling van Zach Humphries

In een recent geüploade video analyseerde de oprichter van XT ALGO de verschillende omstandigheden waarmee SHIB te maken heeft. Hij merkte de impact op van het tokenvernietigingsmechanisme en hoe de implementatie van gaming van invloed zou kunnen zijn op de prijsontwikkeling.

Het Shibarium-burningevent

Volgens Humphries is er beperkte informatie beschikbaar over het voorgestelde Shibarium-verbrandingsevenement. Hij benadrukte echter de projectie dat het verbrandingsmechanisme tot doel heeft de tokenvoorraad strategisch te verminderen, mogelijk de waarde van de token te verhogen en het ecosysteem ten goede te komen.

Tijd voor revitalisatie

Desalniettemin benadrukte de oprichter van XT ALGO enkele factoren die van invloed zouden zijn op de prijsontwikkeling van SHIB in 2024 en daarna. Volgens hem, ondanks de verwachting van nieuwe interesse en retailvraag, moet de bestaande Shiba Inu-community worden gerevitaliseerd. Hij gelooft dat aspecten van het project, zoals de metaverse en gaming, de mogelijkheid bieden om dit te doen.

Gaming als katalysator

Humphries beschouwt gaming als een belangrijke kans voor de ontwikkeling van SHIB en hoopt dat het team van het project op dat gebied grootse plannen heeft. Hij denkt dat dit de gemakkelijkste manier is voor Shiba Inu om haar doel te bereiken om over te stappen van een meme-coin naar een daadwerkelijke utility-token. Volgens hem staat de aankomende bull run perfect opgesteld voor gaming en zal dit veel mensen naar de crypto-wereld brengen.

Prijs en toekomstverwachtingen

Op het moment van schrijven handelde SHIB op $0,00000898. De toonaangevende meme-coin heeft sinds het begin van het jaar nauwelijks significante bullish sentimenten laten zien. Desalniettemin gelooft Humphries dat een rendement van 10x een haalbaar doel is voor de aankomende bull run, met de mogelijkheid van veel hogere doelen.

The post Dit is de reden waarom de SHIB-koers een x 10 stijging kan doormaken  appeared first on BLOX | Nieuws.