Samson Mow, een bekende figuur in de Bitcoin-community en CEO van Jan3, heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over de toekomst van Bitcoin. Zijn voorspelling over de mogelijke prijsontwikkeling van Bitcoin heeft een golf van reacties veroorzaakt binnen de Bitcoin-community.

Reactie van de Bitcoin community

Na Mow’s uitspraak hebben veel Bitcoin-fans gereageerd, waarbij sommigen opmerken dat de beschikbare kapitaaldriehoek veel groter zou moeten zijn en de Bitcoin-driehoek veel kleiner. Mow reageerde hierop door te benadrukken dat het de moeite waard is om nader te kijken naar de driehoek van het kapitaal.

Bitcoin prijs daalt verder

Ondanks de optimistische vooruitzichten van Mow is de prijs van Bitcoin de afgelopen dagen gedaald. In de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin een plotselinge daling van bijna 4% laten zien, waarbij het terugzakte van het niveau van $70.000 naar $67.453 op het moment van schrijven.

Cathie Wood heeft ook flinke verwachtingen 

Cathie Wood, CEO van Ark Invest, staat ook bekend om haar gedurfde voorspellingen over cryptocurrency. In mei heeft ze haar voorspelling voor de Bitcoin-prijs tegen 2030 verhoogd naar maar liefst $2.3 miljoen. Ze heeft aangegeven dat als institutionele investeerders meer dan 5% van hun portefeuilles in Bitcoin zouden toewijzen, de prijs van Bitcoin naar haar voorspelling van $3.8 miljoen zou kunnen stijgen. Hoewel dit scenario aannemelijk lijkt, is het onwaarschijnlijk dat institutionele investeerders binnen zes jaar zo’n grote allocatie naar Bitcoin zullen doen. Desalniettemin groeit institutionele investering, met name door de goedkeuring van spot exchange-traded funds (ETF’s) in januari.

Conclusie

Hoewel er optimisme heerst over de toekomst van Bitcoin, is de korte termijn onzeker. Investeerders moeten voorzichtig blijven en de markttrends nauwlettend volgen om weloverwogen beslissingen te nemen.

The post Dit is de reden waarom de Bitcoin koers naar $2,5 miljoen kan appeared first on BLOX | Nieuws.