Swan Bitcoin heeft gisteren op halving dag een documentaire op hun YouTube-kanaal gezet over Bitcoin. ‘The Legendary Treasure of Satoshi Nakamoto’ gaat over hoe Bitcoin begon en welke reis het heeft afgelegd.

Waar gaat de documentaire over?

The Legendary Treasure of Satoshi Nakamoto is het verhaal van de creatie van Bitcoin, zijn mysterieuze schepper en zijn immense schat.

De docu neemt je mee op een spannende spirituele reis die je doet afvragen wat echt is en wat niet, en je ziel doet ontwaken. Geschreven en verteld door Tomer Strolight en geregisseerd en gemonteerd door Bevan Waite.

Dus ben je op zoek naar een nuttige dagbesteding op deze druilerige zondag? Check dan deze video over Bitcoin. Tomer Strolight legt op een rustige manier uit wat Bitcoin zo bijzonder maakt. Dit maakt de docu niet alleen geschikt voor jou, maar ook voor newbies.

Tomer schreef het boek “Why Bitcoin?” een verzameling van 27 korte artikelen die elk een ander facet van dit nieuwe monetaire systeem uitleggen.

Waarom heeft Bitcoin zo’n impact op ons?

De documentaire gaat niet alleen in op de technische kant, maar heeft veel ruimte voor de filosofische en spirituele kant van Bitcoin.

Bitcoin is meer dan een hulpmiddel, maar iets dat zo uniek en fundamenteel is dat het wijdverbreide overtuigingen van de wereld uitdaagt en vragen oproept die zelfs tot diepe persoonlijke reizen hebben geleid. Maar hoe kan een eenvoudig computernetwerk zo’n impact hebben op het individu? Hoe kan iemand Bitcoin beschouwen als een inspiratiebron voor spiritueel ontwaken?

The Legendary Treasure of Satoshi Nakamoto verkent hoe Bitcoin verandert wie we zijn en dwingt ons naar binnen te kijken naar nieuwe antwoorden op vragen waarvan velen dachten dat ze beantwoord waren.

The Legendary Treasure of Satoshi Nakamoto

Bekijk de documentaire gratis op YouTube.

De makers hebben over deze docu ook een podcast op Spotify staan.

The post Dit is de beste, nieuwe documentaire over Bitcoin, en duurt nog geen 40 minuten appeared first on BLOX | Nieuws.