In de wereld van cryptocurrencies zijn er altijd kansen om te grijpen. Zelfs als een munt in een hele korte tijd is gestegen kan het soms nog een tweede run maken. Je kunt dan twee dingen doen: de munt laten zitten en opzoek naar de volgende, of je springt weer op de golf en hoopt op goed geluk mee te kunnen surfen op de volgende golf. In het geval van Fetch.ai was dat mee surfen vorig jaar geen slechte keuze geweest. Fetch.ai is sinds precies een jaar geleden met ruim 739% procent gestegen.

Wat had je verdient?

Investeren in cryptocurrencies is geen eenvoudige taak, maar voor diegenen die het juiste onderzoek doen en een vleugje geluk hebben, kunnen de beloningen aanzienlijk zijn. Neem bijvoorbeeld Fetch.AI. Als je precies een jaar geleden voor €1000 aan FET had gekocht, zou je investering met maar liefst 739% zijn gegroeid, wat neerkomt op een duizelingwekkende €8390. Na aftrek van je initiële investering van €1000, zou je een indrukwekkende papieren winst van €7390 hebben verdiend. Dat is toch geen slecht resultaat voor het meesurfen op een golf.

Het decentrale netwerk van Fetch.ai

Fetch.AI (FET) is meer dan alleen een crypto; het is een open-toegankelijk, gedecentraliseerd machine learning blockchain-netwerk dat tot doel heeft de digitale economie te laten groeien zonder menselijke tussenkomst. Het verbindt apparaten en diensten met het Internet of Things (IoT) en opent de deur naar samenwerking tussen verschillende agenten.

Het project creëert tools en een geschikte infrastructuur ter ondersteuning van de ontwikkeling van een gedecentraliseerde digitale economie, gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het netwerk verbindt mensen, apparaten en diensten, waardoor het delen van gegevens en samenwerking mogelijk wordt.

Voorspellingen voor 2024

Analisten voorspellen een opwaartse beweging voor Fetch.ai eind 2024, met verwachte schommelingen gedurende het jaar. In december wordt een koers van rond de € 5,59 verwacht, maar dit is afhankelijk van belangrijke samenwerkingen met OCEAN en AGIX.

Een nieuwe start in het vooruitzicht?

De samensmelting van FET, AGIX en OCEAN lijkt binnen handbereik, met uitvoerende teams die al hebben ingestemd met de fusie. Dit opent mogelijk een opwindend nieuw tijdperk in de wereld van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie.

Bij BLOX volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen rond Fetch.ai. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we dit delen met onze gebruikers.

The post Dit had jij verdient als je precies een jaar geleden voor €1000 Fetch.Ai had gekocht appeared first on BLOX | Nieuws.