Het blockchain-analysebedrijf Loononchain weet te melden dat een investeringsfonds dit weekend plotseling voor 10 miljoen dollar aan Ethereum kocht. Het gaat om een investeringsfonds dat geassocieerd is het met decentrale handelsplatform 1inch. Dat zij besloten te kopen kan weleens goed nieuws zijn, want de recente handelsgeschiedenis van het fonds is behoorlijk succesvol.

Goed voor Ethereum

De aankoop van 1inch kan weleens goed nieuws zijn voor de Ethereum koers, omdat ze in het verleden ook op het goede moment handelden. Zie bijvoorbeeld de aankopen van eerder in 2023 en vervolgens de verkoop op de koers van 1.906 dollar.

Op die koers verkocht het fonds 11.000 Ethereum, waarvan er nu weer 6.088 teruggekocht zijn tegen een koers van 1.655 dollar. Een mooie winst over een periode van minder dan twee maanden.

Zou dit dan het moment zijn dat de koers weer gaat stijgen? Voor nu staat de aankoop van 1inch weer een beetje in de plus. De Ethereum koers handelt momenteel namelijk op 1.704 dollar en staat daarmee op een plus van 2,17 procent ten opzichte van afgelopen week.

Overigens is 1inch niet de enige whale die op dit moment opvallende stappen zet.

Meer whales actief

In het kader van whales wijst Lookonchain ook op een wallet die bekend staat als dimethyltryptamine.eth die 27 Ethereum uitgaf om 50 miljard PEPE te kopen op zondag. Dit is niet de grootste transactie voor de wallet, want eerder maakte deze gebruikers miljoenen en miljoenen dollars aan winst op PEPE.

Zo spendeerde de wallet in kwestie 0,125 Ethereum ter waarde van 251 dollar om 5,9 biljoen PEPE tokens te kopen. Sindsdien verkocht de wallet 3,95 biljoen PEPE tokens voor een totaal van 2.505 Ethereum, wat weer een waarde draagt van 4,7 miljoen dollar.

Het adres in kwestie heeft nog steeds 2 biljoen PEPE tokens die een gezamenlijke waarde van 8 miljoen dollar dragen. Al zal het lastig zijn om die tokens zomaar te dumpen zonder de koers een gigantische tik omlaag te geven.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Dit fonds kocht plotseling 10 miljoen dollar aan Ethereum appeared first on BLOX | Nieuws.