Veel merken hebben het kopen cryptobetalingen onderhand al mogelijk gemaakt. Dit zijn vaak erg luxieuse merken als Gucci, Tag Heuer en Balenciaga. Ondanks dat auto’s ook erg duur zijn, heeft brengt Japanse autofabrikant Honda het ook mogelijk gemaakt om betalingen in crypto te doen.

Acceptatie van meerdere crypto’s

Honda is eindelijk de wereld van crypto ingestapt. Ze zijn een samenwerking aangegaan met FCF, een Frans bedrijf dat cryptobetalingen op een makkelijke manier mogelijk maakt aan een groter publiek.

Het is altijd mooi om te horen dat bedrijven crypto accepteren als betaalmiddel, aangezien er zo steeds meer mogelijkheden komen voor de digitale muntjes. Elk klein verschil maakt het grote betaalnetwerk voor de cryptomunten nog groter.

Bijna elke coin zou hiervan moeten profiteren. Niet alleen de grote munten als Bitcoin en Ethereum worden geaccepteerd, maar ook Binance Coin, Ripple en de memecoins Dogecoin en Shiba Inu. Zelfs al zit jouw coin er niet bij, dan is er nog steeds een grote kans dat het netwerk wel gebruikt wordt.

Is dit nieuws van groot belang?

De vraag is alleen hoeveel invloed dit gaat hebben. Honda is niet het eerste Japanse autobedrijf dat cryptocurrency omarmt. SBI Motor, een andere prominent autobedrijf, opende eerder al zijn deuren voor Bitcoin als betaalmiddel.

Daarnaast kennen we misschien nog de pump door het automerk van ‘Dogefather’ Elon Musk, die voor opschudding zorgde toen het aankondigde Bitcoin en Dogecoin te accepteren. Op het moment dat Tesla dit bekend maakte schoot de koers meerdere procenten de lucht in. De relevantie van dit nieuws zal zeer waarschijnlijk kleiner zijn dan Tesla’s variant.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Dit automerk accepteert nu cryptobetalingen appeared first on BLOX | Nieuws.