Het leuke aan crypto’s met een lage marketcap is dat er weinig geld nodig is om de koers omhoog te laten schieten. Vandaag laten twee kleine crypto’s enorme stijgingen zien: Origin Protocol en Perpetual Protocol.

Origin Protocol koers stijgt 34%

Als je alle crypto’s rangschikt op marketcap (aantal coins keer huidige koers) dan staat Origin Protocol op de 375e plek.

De koers van Origin Protocol (OGN) is vandaag 0,096151 euro en heeft een marketcap van 49 miljoen euro. OGN is gestegen met 33,89% in de afgelopen 24 uur en zelfs 39,35% in de afgelopen 7 dagen. Origin Protocol heeft een circulerend aanbod van 500 miljoen OGN.

koers van cryptocurrency OGN

OGN is het governance- en waardeopbouwtoken voor Origin Story. Origin Story is een full-service NFT-platform en startplatform. Origin heeft enkele van de grootste primaire verkopen uit de geschiedenis georganiseerd en gelanceerd, waaronder een verkoop van 11 miljoen euro door 3LAU, de grootste muziek-NFT-verkoop tot nu toe.

Perpetual Protocol schiet omhoog

PERP, het native token van Perpetual Protocol, is een van de best presterende crypto’s van de afgelopen 24 uur. De coin wordt voor 1,08 euro verhandeld en is met 36,2% gestegen. Ook PERP is te verhandelen in BLOX.

perpetual protocol koers

Er zijn geruchten dat de Perpetual Protocol Foundation 903.000 PERP (waarde gaat richting 1 miljoen euro) heeft overgedragen aan Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs op basis van handelsvolumes en klantenaantal.

Volgens Lookonchain, een blockchain-analyseplatform, heeft de wallet van de stichting de afgelopen maanden, vanaf maart, regelmatig tokens naar Binance verplaatst.

Perpetual Protocol is een decentrale crypto-derivatenbeurs, gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het platform laat gebruikers handelen in verschillende soorten derivaten, zoals eeuwigdurende futures en futures, met hoge hefboomwerking en minimale liquiditeitsproblemen.

De werking van Perpetual Protocol is gebaseerd op een geautomatiseerd marktmaker-systeem (AMM). Dit systeem zorgt voor de liquiditeit op de markt en bepaalt de prijs van de derivatencontracten.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Deze twee onbekende BLOX crypto’s stijgen 35%, en dat is geheel volgens protocol appeared first on BLOX | Nieuws.