Altcoins trekken vanwege hun volatiliteit vaak de meeste aandacht van retail-beleggers. In eerdere artikelen hebben we de mogelijke signalen besproken die wijzen op het begin van altseason. Nu we aan de vooravond van dit bijzondere spektakel staan is het tijd om te kijken welke coins mogelijk goed zullen presteren tijdens altseason en wat ze ons tot nu toe al hebben laten zien. In dit geval besteden we specifiek aandacht aan de munt HNT die vandaag met 15% steeg.

Het verhaal van Helium

Helium (HNT) is een decentraal blockchain-aangedreven netwerk voor Internet of Things (IoT) apparaten. Het werd gelanceerd in juli 2019 en stelt lage-energie draadloze apparaten in staat om met elkaar te communiceren en gegevens te verzenden via zijn netwerk van nodes (knooppunten).

De rol van hotspots

De nodes van Helium, genaamd Hotspots, fungeren als draadloze gateways en blockchain mining-apparaten. Gebruikers die deze nodes bedienen, delven en verdienen beloningen in Helium’s eigen cryptocurrency-token, HNT.

Doel van Helium

Helium’s doel is om de communicatiemogelijkheden van draadloze Internet of Things (IoT) apparaten te verbeteren. Het netwerk draait op proof-of-coverage, een nieuw consensusalgoritme dat knooppunten in staat stelt consensus te bereiken, zelfs wanneer de kwaliteit van de verbinding sterk varieert.

Helium kopen bij BLOX

Het kopen van Helium is eenvoudig bij BLOX. Gebruikers kunnen de BLOX app downloaden, hun bankrekening koppelen, en beginnen met handelen. Experts voorspellen een minimale koersprijs van €16,09 in 2026 en €53,22 in 2031.

Wil je meer weten over de verwachte koers van Helium? Bekijk dan onze uitgebreide verwachtingspagina. Helium lijkt klaar te zijn om de wereld van IoT te veroveren. Met zijn innovatieve aanpak en veelbelovende vooruitzichten, is het een cryptocurrency om in de gaten te houden.


Naar de app ➜
 

The post Deze munt steeg vandaag 15%, zit er meer in? appeared first on BLOX | Nieuws.