Inzetten op Dogecoin bleek een wilde gok voor Glauber Contessoto, bijgenaamd de “SlumDOGE Millionaire,” maar ondanks een aanzienlijke daling van zijn fortuin van $3 miljoen naar $50 duizend, blijft hij vastberaden in zijn geloof in de populaire memecoin.

Contessoto, een 35-jarige inwoner van Las Vegas, besloot in 2020 vol voor Dogecoin te gaan toen Elon Musk de cryptocurrency begon te promoten via X. Met een investering van $250,000, gefinancierd met zijn spaargeld en creditcard, zag hij zijn holdings op een gegeven moment stijgen tot $3 miljoen. Ondanks deze enorme winst koos Contessoto ervoor om zijn positie vast te houden.

“DOGE zal zeker het geld op X worden”

Momenteel staat Dogecoin (DOGE) echter meer dan 90% lager dan zijn hoogtepunt in mei 2021 van $0.73, waardoor de waarde van Contessoto’s investering is gedaald tot slechts $50,000. Hij liet gisteren zelfs zijn teleurstelling blijken op X. Desondanks blijft hij hoopvol.

“DOGE zal zeker het geld op X worden,” vertelde Contessoto aan Decrypt. “Ik geloof er echt in.”

Voorlopig blijft DOGE echter voornamelijk speculatief. Als de negende grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $9 miljard, schommelt de prijs historisch gezien sterk op basis van wat Musk zegt, en veel mensen raken erbij betrokken in de hoop snel rijk te worden. Ondanks de neerwaartse koers van zijn investering behoort Contessoto tot die groep mensen.

Dogecoin van 1 dollar

“Doge zal $1 bereiken bij de volgende bull run,” beweert hij zelfverzekerd. “Ik weet het zeker. Het crypto-marktverloop is cyclisch. “Ik begreep dit concept toen ik erin stapte, alleen heb ik verkeerd ingeschat hoe laag we eigenlijk zouden gaan.”

De volgende keer zou hij verkopen, zij het niet noodzakelijk alles. “Wij (de DOGE-gemeenschap, red) hebben altijd gestreden voor een dollar,” voegde hij eraan toe. “Ik wil meer gezonde gewoonten introduceren in de crypto-wereld, en winst nemen is daar één van, zonder dat je daarvoor bekritiseerd wordt.”

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Deze man zag zijn Dogecoin-fortuin van $3 miljoen dalen naar $50 duizend, maar houdt vertrouwen appeared first on BLOX | Nieuws.