De koers van XCAD is vandaag met 19% gestegen en de munt wordt nu verhandeld voor 1,54 euro. Geen enkele andere coin in BLOX heeft het zo goed gedaan dit weekend als XCAD. Tijd voor een rondje langs de velden.

Alle crypto’s in dit artikel zijn te verhandelen in BLOX.

XCAD Network aan kop

Er zijn een paar coins in BLOX die vandaag meer dan 10% zijn gestegen. We beginnen met XCAD Network. Deze crypto is sinds een paar maanden te verhandelen in BLOX.

Op dit moment zijn er bijna 43 miljoen crypto’s van XCAD Network in omloop, deze hebben een gezamenlijke marktwaarde van 54,6 miljoen euro. Als je dit vergelijkt met de marketcap van alle andere cryptocurrency’s, dan staat XCAD op de 460e plek.

Toch mag je veel verwachten van dit project, ze willen namelijk kijkers belonen voor het kijken van video’s. Normaal krijgen de videomakers geld, maar hier hebben ze dus een nieuw model voor bedacht. Houd BLOX in de gaten, want we komen deze week met meer nieuws rondom XCAD.

Origin Protocol

De tweede coin die vandaag aandacht verdient, is Origin Protocol. Deze heeft een net iets grotere marketcap als de vorige coin en staat met een marketcap van 63,7 miljoen euro op de 431e plek.

De actuele waarde van Origin Protocol vandaag is 0,1443 euro. Die waarde is bereikt door een stijging van 16,94%.

OGN is het governance- en waardeopbouwtoken voor Origin Story, een NFT-platform. Origin heeft enkele van de grootste NFT-verkopen uit de geschiedenis georganiseerd en gelanceerd, waaronder de verkoop de grootste muziek-NFT-verkoop tot nu toe. Deze werd voor 11 miljoen euro van eigenaar verwisseld.

Livepeer koers

We willen ook even stilstaan bij Livepeer. Deze crypto is 6,87 euro. In het afgelopen etmaal is de prijs met 12,99% gestegen. Op dit moment zijn er 30 miljoen LPT in omloop met een totale marktwaarde van 182 miljoen euro, hiermee staat Livepeer op plek 216.

Ook Livepeer houdt zich bezig met videocontent. Zoals ze het zelf omschrijven:

‘Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingplatform dat live video-uitzendingen host en transcodeert. Het is gebouwd op de Ethereum blockchain en maakt gebruik van een stake-based protocol om deelnemers aan het netwerk te belonen.’

The post Deze kleine altcoins stijgen het hardst, zo houd je ze in de gaten appeared first on BLOX | Nieuws.