Financieel analist Thomas Kralow wil een aanzienlijk deel van zijn bezittingen liquideren om flink te investeren in Bitcoin. Hij zegt dat dit niet voor de korte termijn is, maar een verbintenis voor de lange termijn gebaseerd op een grondige financiële analyse.

Porsche in de verkoop om Bitcoin in te slaan

Hiermee gooit hij het over een heel andere boeg dan normaal. Hij zei dat hoewel hij altijd een aanzienlijke positie in Bitcoin heeft aangehouden, dit nooit meer dan de helft van zijn nettovermogen heeft vertegenwoordigd.

Nu heeft hij als doel om tussen 85% en 90% van zijn totale nettovermogen in Bitcoin te steken. Om deze overgang te vergemakkelijken, heeft hij zijn Porsche GT3 RS uit 2019 te koop gezet, met de bedoeling de opbrengst in Bitcoin te investeren.

De hele economie stort in elkaar

De reden achter Kralow’s beslissing is zijn overtuiging dat het traditionele financiële ecosysteem ingrijpende veranderingen ondergaat, waaronder een kleinere rol voor de Amerikaanse dollar en groeiende zorgen over inflatie.

Hij betwijfelt de betrouwbaarheid van conventionele financiële indicatoren en stelt dat Bitcoin en Ethereum zich onderscheiden als de meest betrouwbare activa om vast te houden.

Kralow wil niet in één keer alles in Bitcoin steken, maar dit geleidelijk aan doen op verschillende prijsniveau’s.

Bitcoin kan meer dan 1 miljoen dollar waard worden

In zijn analyse vergeleek Kralow Bitcoin met andere beleggingsmogelijkheden, waaronder obligaties, fiatvaluta, aandelen en onroerend goed. Hij concludeerde dat Bitcoin uitblinkt qua rendement, veiligheid en levensvatbaarheid. Hij benadrukte ook de robuustheid van het onderliggende netwerk van Bitcoin, waardoor het zeer bestand is tegen corruptie of vertragingen.

Hij denkt dat Bitcoin mogelijk 300.000 dollar zal bereiken in de huidige cyclus en zelfs meer dan 1 miljoen USD in toekomstige cycli zou kunnen breken. Kralow gelooft dat institutionele betrokkenheid een cruciale rol zal spelen en verwacht dat de binnenkort te lanceren Bitcoin ETF de vraag naar de cryptocurrency verder zal stimuleren.

Kralow is openhartig over de risico’s die ermee gepaard gaan en zegt dat er een kans van 1% is dat de koers van Bitcoin tot nul zou kunnen dalen. Hij beschouwt deze risico’s echter als de moeite waard gezien het aanzienlijke potentiële rendement dat hij voor zich ziet.

The post Deze investeerder verkoopt alles om all in te gaan op Bitcoin, verwacht 1 miljoen dollar appeared first on BLOX | Nieuws.