De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa voorspelt een correctie voor het smart contract platform Solana, maar voorziet gigantische stijgingen voor één andere munt in de top 10. Altcoin Sherpa is namelijk enorm bullish over Binance Coin (BNB). De analist verwacht dat BNB dit jaar veel hogere koersen op de borden gaat zetten.

Bullish over BNB

Hoewel de analist op de lange termijn bullish is over BNB, denkt hij dat handelaren de kans krijgen om de asset rond de koers van 270 dollar in te kopen.

Dat zou vanaf de huidige koers van 310 dollar nog een daling van ongeveer 10 procent opleveren, wat een behoorlijke correctie is voor een munt waarover Altcoin Sherpa in de basis dus heel bullish is.

“BNB is veel sterker dan andere altcoins geweest. Ik denk dat je nog steeds geduld moet hebben, maar misschien blijft deze munt een stuk beter overeind in deze mini-downtrend. Ik denk nog steeds dat BNB sterk blijft in 2024”, aldus Altcoin Sherpa.

Wat Solana betreft is de analist een stuk minder positief. Uiteindelijk verwacht hij namelijk nog een behoorlijke daling voor het smart contract platform.

Bearish over Solana

Voor de concurrent van Ethereum verwacht Altcoin Sherpa een koers van ongeveer 70 dollar op relatief korte termijn.

Dat zou vanaf het huidige koersniveau van 85 dollar voor Solana een meer dan behoorlijke daling opleveren.

Wat denk jij? Gaat de concurrent van Ethereum echt nog zoveel dalen of overdrijft Altcoin Sherpa het met deze analyse? Een kleine maand geleden was iedereen nog extreem bullish over het project.

In 2023 scoorde het rendementen waar iedere andere munt in de top 10 jaloers op was. Nu is dat toch even anders en lijkt het momentum dus richting andere munten te vloeien. Welke munt gaat volgens jou de grote ster van het jaar 2024 worden?

The post ‘Deze grote altcoin is het meest bullish van allemaal’ appeared first on BLOX | Nieuws.