De afgelopen weken heeft BLOX tientallen nieuwe crypto’s toegevoegd, een daarvan is SingularityNet. Maar naast deze coin zijn er ook nog twee andere munten, die ook te verhandelen zijn in de BLOX app, en in de afgelopen 30 dagen meer dan 100% zijn gestegen.

Worldcoin

De afgelopen week heeft Worldcoin een buitengewone stijging meegemaakt van maar liefst 192%. Deze nieuwe coin blijft de aandacht trekken en staat vandaag opnieuw in de schijnwerpers met een stijging van 42% in waarde.

De groei van Worldcoin is niet alleen te zien in de koers, maar ook in het handelsvolume dat met ruim 44% is gestegen. Opvallend is dat Worldcoin voor het eerst de top 10 heeft bereikt qua handelsvolume, ondanks dat de munt op de 89e plaats staat wat betreft marktkapitalisatie.

Een deel van de huidige piek in de koers van Worldcoin kan worden toegeschreven aan de hype rond OpenAI, het kunstmatige intelligentiebedrijf van Sam Altman. De recente lancering van Sora, een geavanceerde tekst-naar-videogenerator, heeft geleid tot een positiever sentiment voor WLD.

De actuele waarde van de Worldcoin koers staat op moment het moment van schrijven op 7,69 euro. Zoals je in de grafiek hierboven kan zien, is de koers sinds 15 februari behoorlijk omhoog geschoten.

SingularityNet

SingularityNET is een decentraal platform dat tot doel heeft een wereldwijd netwerk van AI-algoritmen, diensten en agenten te creëren. Door gebruik te maken van blockchain-technologie stelt het platform gebruikers in staat om op een veilige en gedecentraliseerde manier toegang te krijgen tot AI-diensten. 

De aanzienlijke stijging in de prijs van AGIX laat zien dat er steeds meer interesse en vraag is naar het token. Deze ontwikkeling toont het potentieel van SingularityNET en laat duidelijk de groeiende acceptatie van blockchain-technologie zien in de wereld van kunstmatige intelligentie.

De actuele waarde van de SingularityNet koers staat op moment het moment van schrijven op 0,63 euro. Zoals je in de grafiek hierboven kan zien, is de koers sinds 16 februari begonnen aan een flinke stijging.

The Graph

The Graph profiteert momenteel van de golf van enthousiasme rond AI, waarbij AI-gerelateerde cryptoprojecten een stijging zien in investeringen van beleggers. Ook de vooruitgang in technologie en de verwachte toepassingen in de echte wereld voeden deze trend. Het gedecentraliseerde indexeerprotocol van The Graph biedt vereenvoudigde toegang tot essentiële data op de blockchain, die cruciaal is voor de ontwikkeling en analyses van AI.

Verder versterkt The Graph haar positie door samenwerkingen aan te gaan met brancheleiders zoals Coinbase en AAVE. Een dergelijke integratie met gevestigde platformen trekt een groter publiek aan en stimuleert de vraag naar GRT-tokens.

De actuele waarde van de The Graph koers staat op moment het moment van schrijven op 0,25 euro. Zoals je in de grafiek hierboven kan zien, is ook deze koers sinds midden februari begonnen aan een flinke stijging.

The post Deze drie coins stegen meer dan 100% in een maand tijd, wat is de reden? appeared first on BLOX | Nieuws.