De populaire analist Altcoin Sherpa is bullish over Dogecoin (DOGE) en voorspelt een rally van 20 procent voor de munt. Verder is Bitcoin volgens Altcoin Sherpa op een cruciaal punt uitgekomen en moet de koers op korte termijn richting de 30.400 dollar bewegen. Lukt dat niet? Dan verwacht hij een correctie naar 27.800 dollar.

Tijd om de voorspellingen van deze analist eens nader onder de loep te nemen.

Dogecoin met 20 procent omhoog?

Altcoin Sherpa begint zijn verhaal over Dogecoin met de constatering dat er op dit moment weinig altcoins zijn die bullish ogen. “Eén van de weinige altcoins die er over het algemeen sterk uitziet is Dogecoin. […] Het zou mij niet verbazen als de memecoin blijft doorstijgen naar een koers van 0,09 dollar op de korte termijn”, aldus de populaire handelaar.

Op het moment van schrijven handelt Dogecoin op een koers van 0,07678 dollar. Dat zou betekenen dat de favoriete munt van Elon Musk een stijging van ongeveer 20 procent te wachten staat vanaf het huidige koersniveau.

De afgelopen week scoorde Dogecoin in ieder geval verrassend goed met een stijging van 5,46 procent. Dat is met name sterk, omdat de rest van de markt een mindere week achter de rug heeft. Die stijging van de afgelopen zeven dagen kunnen we alleen verklaren door Elon Musk, die de “D” van Dogecoin in zijn beschrijving op Twitter opnam.

Belangrijk moment voor Bitcoin

Verder voorziet Altcoin Sherpa binnenkort een belangrijk moment voor Bitcoin. Op het moment van schrijven test de Bitcoin koers het belangrijke 200-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelde. Als Bitcoin door die lijn heen breekt, dan voorziet de analist een koers van 30.400 dollar.

Lukt dat niet? dan zakken we waarschijnlijk af naar de teleurstellende koers van 27.800 dollar. De bulls lijken het momentum in de markt wat te verliezen, dus het zou mooi zijn als de eerste voorspelling van Altcoin Sherpa uitkomt.

“BTC: het is tijd voor een beslissing en persoonlijk zou ik hier niet kopen, ik zou wachten op het herpakken van een lagere koers binnen de range. Ik voel me niet comfortabel tot we Bitcoin weer boven de 30.000 dollar zien handelen”, zo sluit de handelaar zijn verhaal af.

The post Deze analist voorspelt een rally van 20 procent voor Dogecoin appeared first on BLOX | Nieuws.