In een onthullend nieuwsbericht duiken we dieper in de intrigerende wereld van Bitcoin en zijn opvallende prijscycli. Een vooraanstaande crypto-analist, bekend onder de naam CryptoCon, heeft een opvallende voorspelling gedaan die de aandacht van beleggers en cryptoliefhebbers over de hele wereld trekt. Met de vierde Bitcoin-halving in aantocht in 2024, onthult CryptoCon een fascinerend patroon dat al jarenlang de prijs van Bitcoin beheerst. Lees verder om te ontdekken hoe deze ‘November 28th Cycles Theory’ de toekomst van Bitcoin vormgeeft.

Bitcoin’s cycli: een voorspelbaar patroon

Bitcoin, de digitale valuta die de financiële wereld op zijn kop heeft gezet, blijkt een nauwgezet patroon te volgen dat al bijna een decennium standhoudt. Dit patroon, dat de prijs van Bitcoin cyclisch beïnvloedt, wordt onderbroken door de beroemde halving van de beloningen voor miners. Deze halving vindt precies plaats na elke 210.000 geminde blokken en zou theoretisch om de vier jaar moeten voorkomen. In de praktijk blijkt echter dat dit proces elke drie jaar en tien maanden plaatsvindt.

Impact halving op prijs

De halving van 2012, 2016 en 2020 leidden allemaal tot opmerkelijke stijgingen van de Bitcoin-prijs in het daaropvolgende jaar, gevolgd door een daaropvolgende daling in het jaar daarna. Deze verminderen het aanbod van BTC op de markt omdat miners gedwongen worden hun pas geminde BTC op de markt te verkopen om de kosten van mijnbouw te dekken.

Begin van nieuwe cyclus

Met de vierde halving gepland voor april 2024, voorspelt CryptoCon dat dit het begin zal markeren van een nieuwe cyclus voor Bitcoin. Volgens zijn analyse zal de volgende bull run naar verwachting starten op 28 november 2024, met een nieuwe recordhoogte die ergens tussen november en december het volgende jaar wordt bereikt. De daaropvolgende bear market zal naar verwachting in dezelfde periode in 2026 een dieptepunt bereiken.

De kracht van de ‘November 28th Cycles Theory’

CryptoCon noemt deze voorspelling de “November 28th Cycles Theory,” aangezien historisch gezien de start van de bull run, de piek van de bubble en het dieptepunt van de bear market zich rond deze datum hebben voorgedaan. Deze theorie werpt een intrigerend licht op de consistentie van Bitcoin’s prijscycli, zelfs te midden van wisselende macro-economische omstandigheden.

Halving en prijs: de langetermijnvoorspelling voor Bitcoin

Hoewel de prijs van Bitcoin in lijn lijkt te zijn met de halvingscyclus, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de twee. Terwijl halving een veilig en voorspelbaar technisch proces is, wordt de prijstrend ook beïnvloed door externe factoren. Ondanks deze externe invloeden blijkt de prijscyclus van Bitcoin opmerkelijk standvastig, alsof de halvingscyclus de onzekerheden van de buitenwereld weet te overstemmen.

Conclusie

In dit nieuwsbericht hebben we een glimp opgevangen van CryptoCon’s intrigerende voorspellingen met betrekking tot de toekomst van Bitcoin. Hoewel hij geen specifieke prijzen noemt, werpt zijn analyse licht op de timing van toekomstige prijscycli. Met de vierde halving in aantocht, blijft Bitcoin een intrigerende speler op het wereldtoneel van de cryptocurrency.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Deze analist verwacht dat de volgende bull run van Bitcoin start op 28 november 2024 appeared first on BLOX | Nieuws.