De populaire pseudonieme handelaar Bluntz stelt dat de nieuwe bullmarkt van Bitcoin “bevestigd” is. Volgens de analist invalideerde de meest recente rally zijn bearish-vooruitzichten; waarin hij de verwachting uitsprak dat de Bitcoin koers richting de 24.000 dollar zou zakken. Bluntz roept nu heel overtuigend dat Bitcoin in een bullmarkt zit nadat de koers van 27.000 dollar werd overtroffen.

Het is tijd om bullish te worden

Als we Bluntz mogen geloven is het dus tijd om bullish te worden en kunnen daarmee de analyses die bearish zijn de prullenbak in. De Bitcoin koers is in ieder geval met overtuiging uit deze driehoek gebroken en het is nu afwachten waar dit feestje gaat eindigen. Al moeten we toegeven dat vandaag even een mindere dag is.

Dat betekent overigens niet dat de pret meteen helemaal voorbij is. Het komt vaker voor dat een asset even op adem moet komen na een explosieve stijging. Veel mensen zien dat immers ook weer als een ideaal moment om wat Bitcoin te verkopen.

Op het moment van schrijven druppelt de Bitcoin koers binnen op 27.464 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een daling van 3 procent op de borden. Kunnen de bulls dat de komende dagen weer goedmaken? Als het aan Bluntz ligt wel, want volgens hem is de bullmarkt bevestigd.

Positief over Avalanche

Verder is Bluntz op dit moment positief over Avalanche (AVAX) een belangrijke rivaal van Ethereum. Net als het grote Ethereum van Vitalik Buterin ligt de focus bij Avalanche op smart contracts. Als we Bluntz mogen geloven zit AVAX in de positie om een rally mee te pakken, nadat er een bullish marktstructuur werd afgetekend.

Het jaar 2023 is nog niet heel succesvol geweest voor AVAX, want het project verloor ongeveer 50 procent van zijn koerswaarde. “Prachtige structuur voor AVAX in de weekgrafiek”, aldus Bluntz.

Op het moment van schrijven is er nog weinig van die stijging van AVAX te bekennen. Avalanche tikt namelijk binnen op een koers van 9,36 dollar, wat betekent dat het project vandaag met ruim 3,5 procent is gezakt ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post ‘De nieuwe bullmarkt van Bitcoin is bevestigd’ appeared first on BLOX | Nieuws.