De BLOX crypto app breidt zich regelmatig uit. Deze keer kan je als gebruiker profiteren van een geheel nieuwe functie: het BLOX crypto trading webportaal. Voor iedereen die zijn telefoonbatterij wil sparen, of de behoefte heeft om er écht eens voor te gaan zitten: vanaf nu kan je dus ook inloggen via de webbrowser, gewoon vanaf je laptop of pc.

Om bij het nieuwe webportaal te komen, ga je naar de website en klik je rechtsboven op ‘login’. Log in met je account, je socials of registreer je wanneer je nog geen account hebt. Hierna kom je terecht op de koersenpagina en zie je in één oogopslag of jouw coins in waarde gestegen zijn. Al je vertrouwde tabbladen uit de app vind je terug aan de linkerkant van het scherm. Je handelt via de webbrowser net zo eenvoudig en veilig als in de app. Het storten of opnemen van tegoed doe je simpel en snel met iDEAL, je creditcard of via een SEPA Bank Transfer. Easy peasy!

De meest complete crypto app

De introductie van de trading app in je browser is niet de enige verandering van de laatste tijd. Ook deze nieuwswebsite, waar je nu dit artikel op leest, behoort sinds kort tot ons repertoire. Met de toevoeging van de vele crypto nieuwsartikelen, koersanalyses én het webportaal is de BLOX trading app weer een stukje completer geworden. Want alles dat te maken heeft met crypto, ligt in één app binnen handbereik en als BLOX trader profiteer jij hier 24/7 van.

Nog meer functies op komst

Inmiddels heb je vast wel in de gaten dat het team achter BLOX niet bepaald stil zit. Daarom kun je binnenkort rekenen op nóg een nieuwe functie in de crypto app. Wat dit voor jouw crypto-kluis kan gaan betekenen, ontdek je binnenkort. 

Voorlopig kun je je hart echter ophalen met de vele nieuwsartikelen en kun je voortaan ook gewoon rustig traden vanachter je laptop. Want zó spannend hoeft crypto nu ook weer niet te zijn.

The post De BLOX app: nu ook voor je pc en laptop appeared first on BLOX | Nieuws.