De Bitcoin Show: een Nederlandstalige podcast over Bitcoin en alleen maar Bitcoin. Wekelijks spreken gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem met elkaar over de meest interessante ontwikkelingen en het laatste nieuws. In de 98ste aflevering: MARA, Taproot, Taleb, India, mining via elektrische auto’s, the blocksize war en 100K bubbels.

Aflevering 98: “If you see fraud…”

Bijzonder: de 98ste aflevering van De Bitcoin Show was voor Youtube reden om het kanaal (tijdelijk?) van het platform te verwijderen. Helaas kan je De Bitcoin Show daarom op dit moment niet via Youtube bekijken. Benieuwd naar welke controverses hiervoor aanleiding waren? Beluister aflevering 98 dan via populaire podcastkanalen en bepaal het zelf.

De Bitcoin Show

De Bitcoin Show is een Nederlandstalige podcast over Bitcoin, waar gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem iedere week met elkaar spreken over de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en inzichten op het gebied van Bitcoin. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook voor de economische en maatschappelijke rol van Bitcoin op het wereldtoneel.

De podcasts van De Bitcoin Show vind je op YouTube of via populaire podcastkanalen. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.De Bitcoin Show wordt gesponsord door Bitonic