De Bitcoin Show: een Nederlandstalige podcast over Bitcoin en alleen maar Bitcoin. Wekelijks spreken gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem met elkaar over de meest interessante ontwikkelingen en het laatste nieuws. In aflevering 110: Black swans in China, het Evergrande schandaal, regelgeving en de plannen voor een Europese asset-registratie.

Aflevering 110: “Winter is coming”

De Bitcoin Show is verhuisd naar Twitch. Oudere afleveringen staan op Bitchute of Bitcointv. Klik op het plaatje hieronder om de nieuwste aflevering op Twitch te bekijken.

Klik op het plaatje hierboven om de nieuwste aflevering te bekijken.

De Bitcoin Show

De Bitcoin Show is een Nederlandstalige podcast over Bitcoin, waar gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem iedere week met elkaar spreken over de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en inzichten op het gebied van Bitcoin. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook voor de economische en maatschappelijke rol van Bitcoin op het wereldtoneel.

De podcasts van De Bitcoin Show vind je Twitch of via populaire podcastkanalen. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.De Bitcoin Show wordt gesponsord door Bitonic