De Bitcoin Show: een Nederlandstalige podcast over Bitcoin en alleen maar Bitcoin. Wekelijks spreken gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem met elkaar over de meest interessante ontwikkelingen en het laatste nieuws. In aflevering 105: een rant van Boris over de nieuwe AML regels van de EU en een lang interview met CJ van Zebedee over lightning integratie in video games.

Aflevering 105: “Lightning in Video Games with Zebedee”

De Bitcoin Show is op dit moment niet te bekijken via Youtube. Wel kan je de nieuwe afleveringen bekijken via Twitch. Oudere afleveringen staan op Bitchute of Bitcointv. Klik op het plaatje hieronder om de nieuwste aflevering op Twitch te bekijken.

De Bitcoin Show

De Bitcoin Show is een Nederlandstalige podcast over Bitcoin, waar gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem iedere week met elkaar spreken over de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en inzichten op het gebied van Bitcoin. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook voor de economische en maatschappelijke rol van Bitcoin op het wereldtoneel.

De podcasts van De Bitcoin Show vind je Twitch of via populaire podcastkanalen. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.De Bitcoin Show wordt gesponsord door Bitonic