De Bitcoin Show: een Nederlandstalige podcast over Bitcoin en alleen maar Bitcoin. Wekelijks spreken gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem met elkaar over de meest interessante ontwikkelingen en het laatste nieuws. In de 103e aflevering: inflatie, Strike, Bitcoin Beach, Stekking, Mercado, Lightning, Difficulty drop en het Amerikaanse idee.

Aflevering 103: “chefes mandões”

De Bitcoin Show afleveringen zijn tegenwoordig te bekijken via Bitcointv. Klik op het plaatje hieronder om de laatste aflevering te bekijken.

De Bitcoin Show

De Bitcoin Show is een Nederlandstalige podcast over Bitcoin, waar gastheren Boris, Aaron en Jan-Willem iedere week met elkaar spreken over de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en inzichten op het gebied van Bitcoin. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook voor de economische en maatschappelijke rol van Bitcoin op het wereldtoneel.

De podcasts van De Bitcoin Show vind je op Bitcointv of via populaire podcastkanalen. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.De Bitcoin Show wordt gesponsord door Bitonic