Eens in de zoveel maanden heeft de cryptomarkt een dieprode dag, vandaag is zo’n dag. Zo’n beetje alle crypto’s staan dik in de min, zelfs Bitcoin biedt geen redding vandaag. Is er reden tot paniek, of is dit juist een reden om naar HR te lopen en een voorschot op je salaris te vragen?

Vooropgesteld, het lijkt of het laagste punt inmiddels bereikt is en een herstel gaande is.

Bitcoin daalt 8% en levert 2000 euro in

De actuele Bitcoin koers van vandaag is 24.220,70 euro. In de afgelopen 24 uur is de Bitcoin prijs met 7,88% gedaald, dit is een waardedaling van 1.907,68 euro.  Dat zie je aan het eind van de weekgrafiek hieronder.

De daling begon vannacht, naar het tij lijkt alweer te keren. Goede koopmomenten zijn vaak kort van duur.

Ethereum presteert iets beter, maar daalt ook 7%

We zoomen iets in. De grafiek hieronder laat de koers van Ethereum zien in de afgelopen 24 uur. Je ziet overduidelijk een dip rond middernacht. Alsof koekiemonster niet kon slapen en een nachtelijke trek had.

Ethereum is 7% gedaald en is op het moment van schrijven 1536 euro waard.

Ripple (XRP) voelt de pijn: daling van 17%

Het leek zo goed te gaan met de koers van XRP na de overwinning tegen de SEC. Maar kennelijk zijn de Goden nog niet klaar met investeerders.

De actuele Ripple koers van vandaag is 0,4520 euro. In de afgelopen 24 uur is de Ripple prijs met 16,99% gedaald, dit is een waardedaling van 0,0768 euro. 

Dogecoin valt 10% af

Hoe doen de meme-coins het? Kan Dogecoin omhoog getweet worden door Elon Musk? Helaas. Ook Dogecoin levert flink in.

dogecoin koers

De Dogecoin koers van nu is 0,0558 euro. In de afgelopen 24 uur is de Dogecoin prijs met 10,66% gedaald, niet mis dus.

Verdien rente op je coins met BLOX crypto staking

Verdien automatisch rente op je coins met BLOX crypto staking! Log direct in (of maak eerst een account aan) en ga naar de menutab ‘Staking’. Schakel staking per coin in of uit wanneer je wilt en bekijk in één oogopslag je (potentiële) opbrengsten. Je gestakete coins worden bij ons niet vastgezet – je kan ze dus gewoon blijven verhandelen. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Cryptomarkt stort in elkaar, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP daalt 17% appeared first on BLOX | Nieuws.