In de stroom van al het grote cryptonieuws kan het één en ander soms aan je voorbijgaan. Daarom houden wij je in de rubriek CryptoBuzz dagelijks op de hoogte van de laatste updates, geruchten en randzaken in de cryptowereld. Laat die bits en babbels maar komen, maar neem ze niet al te serieus!

PlanB staat nog steeds achter hoopvolle Bitcoin-voorspelling

In januari deed PlanB drie voorspellingen. Allereerst sprak de analist de verwachting uit dat de Bitcoin-prijs van 15.500 dollar de bodem was. Daarnaast was hij ervan overtuigd dat de halving ervoor gaat zorgen dat Bitcoin in 2024 boven 32.000 dollar gaat uitkomen en in 2025 zelfs boven de magische grens van 100.000 dollar. Nu we bijna een halfjaar verder zijn, laat PlanB weten nog steeds volledig achter de eerdere voorspellingen te staan.

Twitter verwijdert aan memecoin gekoppelde AI-bot

Twitter heeft besloten om het account ‘Explain This Bob’ op te schorten. Dit omdat de 400 volgers tellende pagina door Elon Musk werd bestempeld als een scam. Het Twitter-account werd aangedreven door Artificial intelligence (AI) en was gekoppeld aan de memecoin Bob Token. Volgens CoinGecko daalde de prijs van BOB na de opschorting met meer dan 30 procent.

Interessant feit: Bitcoin toont grotere duurzaamheid dan banken

Uit cijfers van de afgelopen vier jaar is gebleken het percentage duurzame energie uit Bitcoin-mining 52,6% bevat. Dit is een stuk hoger dan andere sectoren zoals banken, industrie, landbouw, goud, ijzer/staal en zink. In de periode van juli 2019 t/m juni 2023 is het gebruik van duurzame energie in Bitcoin-miningindustrie met 38 procent toegenomen.

Binance trekt zich terug uit registratieproces in Verenigd Koninkrijk

De gifbeker lijkt nog lang niet leeg voor Binance. Nadat het eerder bekendmaakte niet meer in Nederland te opereren en er ook in Amerika slecht voorstaat, zal het platform ook geen voet aan de grond krijgen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft namelijk het registratieproces bij de Financial Conduct Authority (FCA) geannuleerd. Dat houdt in Binance geen cryptodiensten mag aanbieden in het land.

The post CryptoBuzz: PlanB staat nog steeds achter hoopvolle Bitcoin-voorspelling van 100K in 2025 appeared first on BLOX | Nieuws.